Industry Wire

Geplaatst door OPPO

OPPO kondigt lancering Find X2 Series aan met 5G

Rotterdam, 25 februari 2020 – OPPO lanceert op 6 maart aanstaande haar nieuwe allround Find X2 Series in Museum Voorlinden, Wassenaar. De serie bestaat uit verschillende krachtige 5G-smartphones.

De nieuwe Find X2 Series bevat het meest geavanceerde scherm dat OPPO tot nu toe heeft gepresenteerd. De nadruk ligt hierbij op resolutie, verversingssnelheid, kleuren en een hoog dynamisch bereik. Dit biedt gebruikers de meest scherpe, nauwkeurige en vloeiende schermervaring.

OPPO is tevens vastberaden te blijven investeren in geavanceerde fotografiemogelijkheden. Specifiek voor de Find X2 Series werkte OPPO opnieuw samen met Sony voor de ontwikkeling van een unieke camerasensor die smartphonefotografie naar een hoger niveau tilt.

Het vlaggenschip van de serie zal ook de eerste smartphone zijn die ‘All Pixel Omni-directionele PDAF’ ondersteunt. Dit resulteert in verhoogde nauwkeurigheid bij het inzoomen op nog kleinere objecten en biedt een stabielere scherpstelling voor nachtfotografie. De Find X2 Series beschikt over Qualcomm’s krachtige Snapdragon 865 chip, met ‘SA/NSA dual-module netwerk’ ondersteuning, wat een uitzonderlijk snelle 5G-ervaring mogelijk maakt.

Onder het motto ‘Uncover The Ultimate’, kondigt OPPO haar nieuwe premium smartphonelijn aan. Op basis van feedback van consumenten heeft OPPO veel ge﮶esteerd in onderzoek en ontwikkeling voor de productie van de nieuwe OPPO Find X2 Series.

Klik hier om OPPO’s persconferentie op 6 maart te volgen via de livestream.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht