Industry Wire

Geplaatst door Plannen.nl

Oprichter CruiseReizen.nl Faizal Siddiqui start Plannen.nl

Rotterdam, 16 juni 2020 – Vandaag gaat het volledig geautomatiseerde coronacheck- en afsprakenplatform Plannen.nl officieel live. Met een speciaal hiervoor ontwikkelde tool kunnen ondernemers, volgens de richtlijnen van het RIVM, coronacheckgesprekken online afhandelen en aansluitend afspraken inplannen. Plannen.nl is volledig in eigen beheer ontwikkeld door topondernemer Faizal Siddiqui, oprichter en eigenaar van CruiseReizen.nl en SpaOnline.com.

Met de app wil Siddiqui ondernemers bijstaan die – net zoals hij – te lijden hebben onder de coronacrisis. “In welke sector je als ondernemer ook actief bent; sport, detailhandel, horeca of transport – op dit moment draait het om de kwaliteit van je dienstverlening”, aldus Faizal Siddiqui. “Om ervoor te zorgen dat ondernemers zich hier volledig op kunnen focussen, bieden we niet alleen aan de voorkant maar ook aan de achterkant zoveel mogelijk ondersteuning. Zo helpen onze speciaal aangestelde customer success managers ondernemers om het maximale uit onze tool te halen.”

Coronacheck
Plannen.nl is de eerste oplossing die zowel de coronacheck als een efficiënte afsprakenplanner samenvoegt in één digitale oplossing. Via het platform kan een ondernemer gemakkelijk aangeven wanneer zijn ruimte(s) beschikbaar zijn voor reservering. Consumenten kunnen daarop zelf een online reservering maken via een widget op de website van de ondernemer. Door ook het checkproces volledig te automatiseren per sms, wordt verdere verspreiding van het coronavirus verholpen. Omdat bovendien de agenda van de ondernemer automatisch wordt gesynchroniseerd, draagt de app bij aan een optimale bezetting van tijd en ruimte. Siddiqui: “De huidige crisis is een feit en 2020 komt zonder twijfel in de geschiedenisboeken te staan als een van de meest impactvolle jaren van deze eeuw. Als ondernemer bepaal je zelf hoe je op deze crisissituatie inspeelt en als bedrijfseigenaar wil ik er alles aan doen om mijn mensen te behouden. Met dit platform wil ik ondernemers stimuleren en een kans geven om juist nu door te pakken.”

Over Plannen.nl
Plannen.nl is het eerste coronacheck- en afsprakenplatform van Nederland. Dankzij dit platform kunnen consumenten en bedrijven volledig geautomatiseerd afspraken inplannen en aansluitend een coronacheck gesprek afronden. Het initiatief is van ondernemer Faizal Siddiqui, oprichter van CruiseReizen.nl BV & SpaOnline.com BV en ondernemerscoach bij NLgroeit.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht