Industry Wire

Geplaatst door Oracle

Oracle Nederland stelt nieuwe Country Leader aan

Wilfred Scholman is benoemd tot nieuwe Country Leader voor Oracle Nederland. Hij neemt het stokje over van René van Stiphout, die Oracle na meer dan twintig jaar zal verlaten.

Wilfred startte zijn carrière bij Oracle in 1999 en deed managementervaring op bij het ondersteunen van klanten en hun applications en technology-systemen. In zijn meest recente functie leidde hij het Key Accounts-team in de Benelux, dat bedrijven ondersteunt bij hun overstap naar de cloud. Wilfred beschikt over uitgebreide ervaring binnen de Nederlandse markt en onderhoudt nauwe relaties met verschillende grote Oracle-klanten.

Wilfred Scholman: “Ik ben zeer verheugd de nieuwe rol van Country Leader op me te nemen. Ik wil deze kans aangrijpen om onze klanten te helpen sneller te innoveren en de digitale transformatie van hun bedrijven te versnellen. Het is een voorrecht om een team te mogen leiden dat zich richt op het aanbieden van Oracle’s waardevolle, ongeëvenaarde cloudportfolio – zowel in de breedte als in de diepte – aan onze klanten, om hen te helpen hun activiteiten te verbeteren en veranderen.”

Andrew Sutherland, Senior Vice President van Oracle EMEA en Asia-Pacific: “René heeft de afgelopen twintig jaar enorm veel bijgedragen aan ons bedrijf. Hij was een integraal onderdeel van de groei van onze business in Nederland en heeft veel tijd en energie gestoken in het ondersteunen van onze klanten. Wilfred zal zich richten op het introduceren van de nieuwe generatie zelfstandige-clouddiensten en bedrijven helpen hun systemen snel te upgraden, om te profiteren van de voordelen van de cloud.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht