Industry Wire

Geplaatst door PA Consulting

PA Consulting benoemt Kelly Olsen tot Chief Information Officer

Utrecht, 26 januari 2022 – PA Consulting (PA) kondigt vandaag aan dat Kelly Olsen is benoemd tot Chief Information Officer (CIO). PA breidt in hoog tempo uit en is voor zijn klanten voortdurend op zoek naar innovatie. Kelly staat aan het roer van de digitale transformatie van PA en zal investeringen aansturen in hoogwaardige digitale tools en systemen die PA in staat stellen zijn klanten steeds beter te ondersteunen.

In haar meest recente functie leidde ze als Chief Operating Officer bij SThree de wereldwijde technologieactiviteiten. Daarvoor was ze als CIO werkzaam bij wereldwijde professionele dienstverleners als Cushman & Wakefield en RPS, en was ze CIO voor de Britse NHS Property Services, waar ze de transformatie- en technologiestrategie vormgaf.

In 2020 behaalde Kelly de top tien bij de CIO100 Awards voor haar werk in digitale transformatie bij SThree en RPS. Kelly is gepassioneerd over diversiteit op de werkvloer en het ondersteunen van jonge vrouwen om een carrière in de technologie na te streven. Ze was de executive sponsor voor SThree’s inclusie- en diversiteitsteam, dat meer promoties van vrouwen naar leidinggevende functies ondersteunde.

“We zijn verheugd Kelly Olsen te verwelkomen als onze Chief Information Officer”, zegt Ken Toombs, CEO bij PA Consulting. “Kelly sluit aan bij PA tijdens een belangrijke groeiperiode. We werven ongelooflijk senior talent van wereldklasse, halen geweldig werk binnen dat onze klanten helpt met hun grootste uitdagingen én kansen, en we versterken met nieuwe acquisities onze slagkracht op gebieden als digital en design. Kelly is een ervaren leider en een fantastische en inspirerende aanwinst voor ons team. Ze is de juiste persoon om onze digitale transformatie te stimuleren in onze missie om vindingrijkheid tot leven te brengen. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij ons zal helpen verdere innovatie voor onze klanten en onze collega’s te realiseren.”

“Ik ben verheugd om bij PA te beginnen in zo’n cruciale periode”, aldus Kelly Olsen. “Het geeft me ontzettend veel energie om te werken voor een organisatie met een duidelijke missie, en die veel geeft om klanten en medewerkers. Het is mijn passie om teams in staat te stellen beter samen te werken en voortdurend te innoveren voor hun klanten.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht