Industry Wire

Geplaatst door Partners in Technology

Partners in Technology sluit zich aan bij Expertum Group

De Nederlandse SAP-dienstverlener Partners in Technology voegt zich bij de Expertum Group, een toonaangevende speler in de Europese SAP-markt. Deze strategische stap versterkt de positie van Expertum in zowel de Nederlandse als de internationale markt op het gebied van technische SAP consultancy. Tegelijkertijd biedt het Partners in Technology de mogelijkheid om hun klanten een breder scala aan functionele SAP-diensten aan te bieden.
Complementariteit van expertise
Hoewel beide organisaties veel overeenkomstige expertise hebben, is er tevens sprake van een grote complementariteit. Waar Partners in Technology de primaire focus heeft op Architectuur, SAP Project- en Interim Management, SAP Application Management, Development Integratie en Security brengt Expertum juist kennis in het functionele domein zoals S/4HANA en Analytics. Daarnaast heeft Expertum veel ervaring met SAP’s cloud & innovatieplatform SAP BTP.
Unieke match op expertise en DNA
“Beide bedrijven hebben een zeer vergelijkbaar profiel en bedrijfscultuur” aldus Sjoerd van Middelkoop, Managing Director van Expertum Nederland. “De manier waarop wij bij Expertum samenwerken met onze klanten, onze expertise en innovatie toepassen en impact willen maken met ons werk, zien wij sterk terug in de ervaringen die we met de collega’s van Partners in Technology hebben mogen opdoen. “Bovendien zien we, dankzij onze gedeelde focus op de mens binnen de organisatie, persoonlijke ontwikkeling en respect voor elkaar, een unieke match tussen onze beide organisaties.”.
Consultants en klanten nóg meer te bieden
“Het is een samenwerking waar we met Partners in Technology heel trots op zijn. Op verschillende fronten werkten wij al samen met Expertum Nederland. Deze stap was voor ons dan ook logische en essentiële vervolgstap om zowel onze mensen als onze klanten nóg meer te bieden. Zo kunnen onze consultants op technisch vlak meer sparring vinden bij Expertum waarmee we een serieuze sprong voorwaarts maken”. Aldus, Chris Tegelaar, Managing Director van Partners in Technology. “Door deze samenwerking, en de toevoeging van functioneel SAP-consultants van Expertum, zijn we nu écht in staat om innovatieve SAP projecten van A tot Z te realiseren”.
Nieuwe combinatie
De focus in de komende periode zal voornamelijk liggen in het versterken van expertise door uitwisseling van kennis en ervaring tussen mensen van beide organisaties. Daarnaast zullen Expertum en Partners in Technology gaan onderzoeken bij welke klanten meerwaarde kan worden gerealiseerd.

Over Partners in Technology
Partners in Technology is een vooraanstaande SAP dienstverlener met volledige focus op SAP Technology, Architecuur, Project- en Interim Management. Met circa 30 specialisten worden klanten uit middelgrote en grote (inter)nationale organisaties ondersteund door middel van o.a. flexibele SAP-support modellen en intensieve begeleiding bij complexe SAP projecten.
Kenmerkend hierbij is de ultieme betrokkenheid en onafhankelijke manier van opereren. Hiermee is Partners in Technology vaak dé SAP partner die klanten volledig ondersteunt en ontzorgt wanneer het aankomt op hun IT- en SAP-landschap waarbij de belangen van de klant altijd centraal staan.

Over Expertum
Expertum werd in 2006 opgericht en is in de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de leidende SAP consulting spelers in de Benelux met kantoren in België, Nederland, Slovenië & Kroatië.
Expertum staat bekend om haar brede groep van uiterst ervaren SAP medewerkers en mede daardoor als een betrouwbare en erkende SAP partner met kennis van een brede waaier van SAP-producten en ondersteunende diensten (e.g. SAP S/4HANA, SAP C/4HANA, SAP Rise, SAP Analytics, SAP Business Technology Platform…).
Expertum positioneert zich als een pragmatische, no-nonsense, lange termijn partner die veel ervaren interne consultants met uiteenlopende functionele en technische expertise heeft. Hierdoor is Expertum dan ook uitgegroeid tot één van de toonaangevende SAP implementatie partners met een ruime & loyale blue-chip klanten portefeuille (> 150 klanten) actief in verschillende sectoren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht