Industry Wire

Geplaatst door CSN Groep

Partnership CSN Groep – Liquidware

Amstelveen – 30 mei 2023 – Werkplekleverancier CSN Groep heeft gekozen voor de User Environment Management oplossing van Liquidware als onderdeel van haar werkplekontwerp. Met deze oplossing kan CSN Groep de gebruikersomgeving van haar klanten eenvoudig migreren en platformonafhankelijk beheren, of deze klanten nu fysieke, virtuele of Cloud gebaseerde werkplekken afnemen.

CSN groep is een managed service provider die bekend staat om haar specialisme in de bouw- en maakindustrie. Zij biedt haar klanten zowel normale als specifieke BIM- of CAD-werkplekken, waarin SaaS-applicaties en desktopapplicaties binnen één hybride omgeving worden aangeboden. Bovendien moeten gebruikers op meerdere locaties – en vanaf diverse devices – hun eigen omgeving met potentieel zware grafische applicaties eenvoudig en goed presterend kunnen gebruiken. Om dit mogelijk te maken dient de onderliggende techniek platformonafhankelijk te zijn.

Morteza Esteki, VP Sales EMEA: “Ons DNA sluit naadloos aan op de werkplekvisie van CSN Groep wat betreft onafhankelijkheid, veiligheid en flexibiliteit. We zijn dan ook trots op dit partnership waarmee we de innovatie van Liquidware combineren met kennis en kundigheid van CSN om de moderne werkplek voor de gebruikers vorm te geven.”

CSN Groep heeft Liquidware’s User Environment Management oplossing ‘ProfileUnity’ als standaard opgenomen in haar werkplekontwerp. Hiermee kunnen gebruikersprofielen worden losgekoppeld van het OS, waardoor ze universeel overdraagbaar en compatibel zijn met elk ondersteund Windows-besturingssysteem. Door werkplekken centraal te beheren en eventueel instellingen te kunnen forceren, ontstaat uniformiteit en voorspelbaarheid voor zowel de beheerafdeling als de eindgebruiker, volledig onafhankelijk van het platform en device.

Manuel Speksnijder, Strategic Technology & Innovation Manager bij CSN Groep: “We helpen onze klanten steeds vaker om als onderdeel van de digitale transformatie ook de werkplek aan te pakken. Dit betekent vaak een migratietraject naar een moderne hybride omgeving. Om dit traject goed en efficiënt te kunnen begeleiden en daarna die moderne werkplek te beheren is ProfileUnity een onmisbare schakel in het ontwerp. Het kunnen toevoegen van contextuele instellingen voor gebruikers draagt bovendien significant bij aan de flexibiliteit van de werkplek en daarmee de gebruikerstevredenheid.”

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht