Industry Wire

Payroll Works weer genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

Amsterdam, 12 september 2014 – Payroll Works is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2014. Het is de tweede achtereenvolgende keer dat Payroll Works meedoet aan deze verkiezing en een nominatie in de wacht sleept. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Op 31 oktober wordt de uiteindelijke ranking bekend gemaakt. Vorig jaar behaalde Payroll Works de vijfde positie.

Payroll Works is gespecialiseerd in backoffice service voor uitzendbureaus, payrolling en het beheer van salarisadministraties. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Centraal daarbij staat de in eigen huis ontwikkelde portal in combinatie met de ERP van Afas. Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter van Payroll Works. “Onze groei is mede mogelijk omdat we een eigen high end ‘verloningsmachine’ hebben ontwikkeld.” Payroll Works groeit vooral erg sterk in het onderdeel waarin de backoffice van uitzendbureaus wordt verzorgd.

Nog plaats voor goede IT’ers

Kousbroek : “We zetten stevig in op het door ontwikkelen van de eigen technologie. We hebben dan ook een sterk IT team maar zoeken nog versterking. Een product owner en een team lead developer kunnen zo bij ons aan de slag.”

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009 – 2013). De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

Over Payroll Works

Payroll Works is gespecialiseerd in backoffice service voor uitzendbureaus, payrolling en salarisadministratie. Voor internationale klanten verzorgt het payroll en contracting services. Het bedrijf draagt met zijn dienstverlening bij aan de toenemende flexibiliteit van de Nederlandse arbeidsmarkt en ontzorgt ondernemers. Door gebruik te maken van moderne technische middelen, duidelijke communicatie en een toegewijde klantenservice heeft Payroll Works zich in zijn vakgebied uitstekend geprofileerd. Naast de sterke omzetstijging heeft het bedrijf een stabiel bestand van tevreden klanten opgebouwd.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht