Industry Wire

Geplaatst door Pegasystems

Pega eenvoudig in te bedden in Salesforce-omgevingen voor verdere automatisering van klantenservice workflows

Organisaties kunnen Pega Infinity™-workflowautomatisering en AI-gestuurde beslismogelijkheden via eenvoudige ‘drag & drop’ direct in bestaande Salesforce Lightning-implementaties slepen. Alles werkt binnen de vertrouwde Salesforce-desktop van de gebruikers, ook als Pega de bedrijfslogica en workflows aanstuurt.

Pega Process Extender voor Salesforce Lightning gaat een stapje verder dan de standaard Salesforce-workflows. Klantenserviceteams kunnen met behulp van Pega processen vanaf meerdere communicatiekanalen volledig automatiseren en orkestreren, inclusief voorheen geïsoleerde klantcontactpunten en afdelingen. Salesforce-gebruikers profiteren van Pega’s mogelijkheden, waaronder:

• Snelle integratie van Pega-workflows in Salesforce: met Pega’s low-code-mogelijkheden voegen beheerders eenvoudig en vrijwel zonder configuratievereisten Pega-workflows toe aan hun Salesforce-omgevingen. In tegenstelling tot andere geïntegreerde workflows zijn er geen handmatige aanpassingen nodig; gebruikers ervaren binnen enkele minuten de voordelen.

• Wijzigingen in Pega Workflows automatisch bijgewerkt in Salesforce: dankzij de Center-out™-benadering worden alle aanpassingen in Pega-workflows automatisch doorgevoerd in de Salesforce-gebruikersinterface, maar ook in ieder ander kanaal of andere interface waarnaar de workflow is uitgebreid. Dit zorgt voor lagere Total Cost of Ownership van de applicatie en maakt het makkelijker om complexe workflowscenario’s te beheren zonder wijzigingen in meerdere systemen, kanalen of interfaces door te hoeven voeren.

• Vereenvoudigen van de medewerkerservaring: medewerkers van de klantenservice hebben direct toegang tot Pega-serviceprocessen via hun Salesforce Lightning UI. Zij hoeven niet meer tussen applicaties te schakelen om taken die in Pega worden beheerd, te verwerken, bekijken en bij te werken.

“Wereldwijd streven organisaties naar AI-gestuurde en workflow-gestuurde digitale transformatie voor hun end-to-end customer service”, zegt John Huehn, general manager, customer service en sales automation bij Pega. “Om dit voor individuele desktops voor elkaar te krijgen was altijd erg omslachtig en maar beperkt mogelijk. Nu kunnen de desktops van callcentermedewerkers die met Salesforce werken, of via elk ander kanaal, direct worden geoptimaliseerd. Dit levert meer efficiëntie en een uniforme service-beleving voor klanten op elk contactpunt.”

Pega Process Extender voor Salesforce Lightning is gebaseerd op de mogelijkheden van Pega Infinity – een reeks cloudgebaseerde digitale transformatiesoftware waarmee organisaties customer engagement en operationele efficiëntie verbeteren en is te downloaden op Salesforce AppExchange en Pega Marketplace.

Achtergrondinformatie:
• www.pega.com/products/customer-service/pega-process-extender-salesforce-lightning
• Analyst report: Pega named a leader in The Forrester Wave: Digital Process Automation Q4 2021

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht