Industry Wire

Geplaatst door Studytube

Personio en Studytube gaan samenwerken om klanten meer waarde te bieden

Amsterdam, 1 februari 2023Personio, Europa’s toonaangevende alles-in-één HR-softwarebedrijf voor het mkb, en Studytube, het #1 leerplatform voor organisaties en medewerkers, hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten. Dankzij deze samenwerking ontstaat een complete oplossing die medewerkers helpt bij hun ontwikkeling, in elke fase van hun employee journey. Voor klanten betekent deze samenwerking dat ze tijd besparen door het automatiseren van handmatige processen en intuïtievere leerprocessen voor medewerkers, wat de kans op succes vergroot.

Dankzij de integratie van Studytube en Personio kunnen de twee tools nu eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Zodra de integratie is geconfigureerd, worden gegevens automatisch overgedragen van Personio naar Studytube. Dit betekent minder handmatig werk en meer gebruiksgemak. Nieuwe medewerkers worden automatisch toegevoegd aan Studytube zodra ze zijn ingevoerd in Personio. Zo heeft elke nieuwe medewerker direct toegang tot de leeromgeving van Studytube. Deze integratie en automatische uitwisseling van gegevens is een invulling van Personio’s visie voor de toekomst van HR-tech: People Worklow Automation. Daarmee worden tal van handmatige en gefragmenteerde HR-processen geautomatiseerd en gestroomlijnd via ruim 130 integraties die te vinden zijn op Personio’s Marketplace.

Farzad Henareh, Chief Commercial Officer bij Studytube, zegt: “Wij willen samen met Personio een complete oplossing bieden waar zowel het de HR- en L&D-professional als de medewerker profijt van hebben. Zo wordt elke fase van de employee journey verbeterd en halen organisaties meer waarde uit beide platforms.”

Koen Stam, Head of Benelux bij Personio zegt: “Los van het feit dat wij Studytube zien als een van de marktleiders in de Benelux op het gebied van leren en ontwikkelen, schuilt er ook de menselijke kant achter de tool. Onze organisaties hebben de neuzen dezelfde kant op staan. Dit gaat verder dan het automatiseren van tijdrovende taken, wij willen gebruikers verder helpen dan enkel software alleen, middels het bundelen van onze kennis & expertise rondom de HR-markt via bijvoorbeeld HR dinners, webinars en podcasts. Dat maakt deze samenwerking zo sterk.”

Na Nederland is het plan om deze samenwerking naar andere Europese landen te brengen, om nog meer klanten te kunnen helpen met hun HR-uitdagingen. Verder is de verwachting dat deze samenwerking zal leiden tot nog meer verbeteringen en voordelen voor klanten. Ook gaan Personio en Studytube gezamenlijk kennis delen met de HR-community, de eerste stap is een HR diner voor klanten op donderdag 16 februari. Daarnaast wordt er gekeken naar gezamenlijke webinars en externe keynotes.

Over Studytube

Studytube is het #1 leerplatform en helpt organisaties maximaal tijd te besparen bij het organiseren van leren.

Studytube is in 2010 opgericht door Homam Karimi (co-founder, CEO), Gerhard Riphagen (co-founder, CPO) en Sebastiaan Menheere (co-founder, COO) met de visie dat het ontwikkelpotentieel van werknemers dé sleutel is voor organisaties bij het omgaan met toenemende verandering in de wereld. Leren is belangrijker dan ooit. Daarom helpt Studytube organisaties meer impact te maken waar het echt telt: mensen. Met als doel meer medewerkers actief met eigen ontwikkeling en optimale grip op resultaat uit leren.

390+ klanten worden bediend via 250+ ‘Tubers’ waarvan ruim 100 dagelijks bezig zijn met productinnovatie. Klanten zijn onder andere Bol.com, VolkerWessels, Manpower, ASR, Adecco, Personio, Noordhoff en tal van grote en kleine gemeenten. Studytube is actief in de Benelux, DACH, en Scandinavische markten en heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Voor meer info: www.studytube.nl.

 

Over Personio

Personio is het People Operating System voor kleine en middelgrote bedrijven met 10 tot 2.000 werknemers. Personio is gevestigd in Amsterdam, Berlijn, München, Barcelona, Madrid, Londen en Dublin en heeft als missie om HR-processen zo transparant en efficiënt mogelijk te maken, zodat HR zich kan focussen op de meest waardevolle activa in het bedrijf: de mensen. Dat doet Personio met alles-in-een HR-software, dat begint met recruiting, onboarden, HR-administratie zoals verlof aanvragen, performance & development, tot aan voorbereidende payroll. Dankzij People Workflow Automation-technologie helpt Personio meer dan 8.000 klanten in heel Europa vertragingen te voorkomen en kansen optimaal te benutten.

In juni 2022 ontving Personio additionele investering van $200 miljoen, via een tweede ronde van zijn Series E-financiering, waarmee de waardering van het bedrijf nu $8,5 miljard bedraagt. Kijk voor meer informatie op https://personio.nl/.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht