Industry Wire

Geplaatst door Signify

Philips Hue wint Tweakers Award 21/22 smarthome-apparatuur

Eindhoven, Nederland Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, sleepte vorige week met Philips Hue de Tweakers Award 21/22 voor smarthome-apparatuur in de wacht, dé publieksprijs voor beste smarthome-apparatuur, verkozen door stemmers vanuit de grootste Tech Community van Nederland.
image
Vorige week werden voor de vijftiende keer de Tweakers Awards uitgereikt in Theater Amsterdam. Tussen 14 en 28 juli konden de inmiddels meer dan een half miljoen leden van de Tweakers community hun stem uitbrengen voor de vijftiende editie van de Tweakers Awards. In totaal werden dit jaar awards uitgereikt in 48 categorieën, variërend van fabrikant tot serviceprovider. Philips Hue was genomineerd in de categorie smarthome-apparatuur en sleepte uiteindelijk ook de award in de wacht met 19,51% van de stemmen, gevolgd door Google (12,51%), Nabu Casa/Home Assistant (9,67%) en Ikea (9,43%).
“We zijn erg trots op deze erkenning als beste smarthome-apparatuur. Dat motiveert ons nog meer om, in nauwe samenwerking met de gebruikersgemeenschap, te blijven werken aan innovatieve ideeën, nieuwe producten en samenwerkingen voor een nóg betere, geconnecteerde lichtervaring,” zegt Moniek van Riel, productmarketeer van Philips Hue.
Philips Hue is al 10 jaar lang voorloper in slimme verlichting. Met het uitgebreide assortiment LED-lampen, verlichtingsarmaturen, sensoren en slimme schakelaars brengt Philips Hue slimme verlichting in het dagelijks leven. Met Philips Hue creëer je de juiste sfeer voor elke stemming, stel je handige timers en automatiseringen in om je veiliger te voelen en maak je televisiekijken, muziek luisteren of gamen nog leuker dankzij eindeloos veel kleureffecten en geavanceerde entertainment mogelijkheden zoals synchronisatie met Spotify. De slimme lampen en features hebben de manier waarop we licht gebruiken en beleven voorgoed veranderd. Philips Hue zal het portfolio blijven uitbreiden en steeds nieuwe innovaties brengen.
Voor meer informatie over de nieuwste Philips Hue-producten en app-functies kun je terecht op http://www.philips-hue.com/nl-nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht