Industry Wire

Geplaatst door HNR

Pieter Slingerland versterkt HNR Team én lancering van HNR People Marketing samen met Franklin den Bleker

Rotterdam – HNR, een recruitmentbureau met een frisse blik op werving en selectie, is verheugd aan te kondigen dat Pieter Slingerland sinds het begin van dit jaar het team van HNR is komen versterken. Bovendien zijn Franklin en Pieter samen gestart met HNR People Marketing, een nieuwe tak binnen HNR.

Pieter Slingerland brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar het team van HNR. Zijn toewijding en bewezen trackrecord in marketing en leiderschap maken hem een waardevolle aanwinst voor het bedrijf.

De lancering van HNR People Marketing, geleid door Franklin en Pieter, markeert een nieuwe mijlpaal voor HNR. Deze strategische zet benadrukt HNR’s voortdurende toewijding om te groeien/innoveren en uit te breiden naar nieuwe marktsegmenten.

“We zien de komst van Pieter en de lancering van HNR People Marketing als een fantastische stap voorwaarts voor ons bedrijf,” zegt Franklin den Bleker, eigenaar bij HNR. “Zijn expertise in mensen en marketing zullen ongetwijfeld bijdragen aan onze groei en ons vermogen om bedrijven te helpen op het gebied van digitale marketing voor personeelswerving en -behoud.”

“Bij HNR geloven we sterk in het motto: Wie je bent, is belangrijker dan wat je hebt gedaan. Met HNR People Marketing streven we ernaar bedrijven te ondersteunen bij het aantrekken en behouden van talent. Waarbij de focus ligt op het creëren van waardevolle verbindingen tussen werkgevers en werknemers. Hierbij zetten wij vol in op AI, Innovaties, Creativiteit en Video” aldus Pieter Slingerland.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht