Industry Wire

Geplaatst door Platina Designs

Platina Designs lanceert Onlineradioz.com

De website is een radio portal zoals hier wel meerdere van zijn. Wat deze website zo uniek maakt, is dat dit de eerste is die voor bijna ieder radio station playlist informatie aanbiedt. Je wordt steeds op de hoogte gehouden welk nummer op dat moment de revue passeert en welke je daarna te horen krijgt. Je afvragen naar welk nummer je luistert is verleden tijd. Klik je op een van de nummers, dan wordt er automatisch met Google gezocht naar meer informatie. Bijbehorende songteksten zoeken gaat op deze manier lekker snel en eenvoudig. Minstens zo handig is een overzicht dat beschikbaar is om een gehele playlist van een bepaalde dag te bekijken.

Een leuke aanvulling zijn berichten van nu.nl die je op de hoogte houden van de laatste muziek en celebrity nieuws.

Op dit moment is alleen het Nederlandse gedeelte actief en een paar urban stations uit de Verenigde Staten. De oorzaak hiervan is de tarieven van Buma-Stemra die sinds kort gelden voor radio portal sites: http://www.bumastemra.nl/nl-NL/OverBumaStemra/Actueel/tarievenwebcasts.htm.

Wanneer de website met deze twee gedeelten voldoende populariteit krijgt, zal hij worden uitgebreid met radiostations van andere landen.

Luister dus op een toegankelijke manier naar je favoriete radiostations met een fris webdesign op Onlineradioz.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
P. S. Vogelaar
E-mail: media@onlineradioz.com
website: www.onlineradioz.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht