Industry Wire

Geplaatst door Xebia

Pluralsight en Xebia Academy gaan partnership aan voor Blended-Learning-experience

Hilversum, Nederland, 13 december 2022 – Xebia Academy, expert op het gebied van IT-training en bijscholing, kondigt de samenwerking aan met Pluralsight. Pluralsight richt zich op bijscholing van personeel in de technologiesector. Samen bieden de bedrijven een unieke ‘blended learning experience’ wereldwijd aan. Daarin combineren de bedrijven het fysieke leren van Xebia Academy met de online, on-demand leermiddelen van Pluralsight. Klanten van Xebia Academy hebben nu toegang tot aangepaste content van Pluralsight Skills om vaardigheden op te bouwen binnen verschillende domeinen, waaronder Security, Cloud, Data Analytics en Machine Learning.

Met deze samenwerking levert Xebia Academy oplossingen die organisaties helpen technische expertise op te bouwen en tegelijkertijd de noodzakelijke ontwikkelingsbehoeften van hun diverse teams te beheren. Naast de deskundige persoonlijke lessen van de Xebia Academy-trainers krijgen organisaties nu toegang tot een aanvullende, diepe en brede leerervaring op Pluralsight Skills via een selectie van hoogwaardige technische content om hun personeel bij te scholen of te herscholen.

Door de samenwerking met Pluralsight bieden we organisaties nu een volledige blended learning experience“, aldus Jurriaan Bernson, directeur van de Xebia Academy. “Pluralsight is een voorloper op het gebied van online en on-demand leren. We zijn trots dat we functioneren als one-stop-shop voor learning & development. En omdat alle technische vaardigheden grotendeels overlappen, vullen organisaties onze fysieke en doelgerichte lessen aan met on-demand leren.”

Door krachten te bundelen pakken Xebia Academy en Pluralsight het wereldwijde tekort aan technische vaardigheden, dat steeds groter wordt, aan. Uit onderzoek blijkt dat het wereldwijde tekort aan technische vaardigheden naar verwachting meer dan 85 miljoen mensen zal treffen en tegen 2030 naar schatting 8,5 biljoen dollar aan verloren jaarlijkse inkomsten zal opleveren.

We zijn enthousiast content van experts aan te bieden en iedereen te helpen om belangrijke technische vaardigheden te ontwikkelen. Precies waar vandaag de dag vraag naar is“, zegt Ken Leonard, SVP van Global Ecosystem Solutions bij Pluralsight. “Met toegang tot on-demand videocursussen van Pluralsight Skills zijn organisaties in staat om op een effectievere manier competenties op te bouwen binnen hun organisaties en tegelijkertijd het traject voor het ontwikkelen van vaardigheden op schaal te versnellen.

Ga voor meer informatie over Xebia Academy en de samenwerking met Pluralsight naar xebia.com/academy. Om meer te weten te komen over hoe Pluralsight je kan helpen technologische initiatieven sneller en met betere resultaten uit te voeren, bezoek dan www.pluralsight.com

 

——————– EINDE BERICHT ——————–

Over Pluralsight

Pluralsight is de expert op het gebied van IT-training en bijscholing dat bedrijven en teams helpt betere producten te bouwen door kritieke vaardigheden te ontwikkelen, processen te verbeteren en inzichten te verwerven door middel van gegevens, en strategisch advies te geven. Pluralsight Skills helpt bedrijven om technologievaardigheden op schaal op te bouwen met door experts geschreven cursussen over de belangrijkste technologieën van vandaag, waaronder cloud, kunstmatige intelligentie en machine learning, data science en beveiliging. Skills omvat ook tools om de ontwikkeling van vaardigheden af te stemmen op bedrijfsdoelstellingen, virtuele door instructeurs gegeven opleidingen, hands-on labs, vaardigheidsbeoordelingen en unieke analyses. Flow vult Skills aan door engineeringteams te voorzien van bruikbare gegevens en inzicht in workflowpatronen, om de levering van producten en diensten te versnellen. Ga voor meer informatie over Pluralsight naar pluralsight.com.

Over Xebia Academy

Xebia Academy is het in leer- en ontwikkeltrajecten gespecialiseerde bedrijfsonderdeel van Xebia, een wereldwijd IT-adviesbureau dat end-to-end oplossingen biedt op het gebied van Agile, Cloud, Data en AI, DevOps, Low Code, Microsoft Solutions en Software Technology. Ter ondersteuning van deze diensten biedt het bedrijf individuele trainingen en bedrijfsbrede learning journeys en upskill programma’s in Agile, Cloud, Data & AI, DevOps, Product Management, Security, Software Development en Tech Leadership. Ga voor meer informatie over Xebia Academy naar xebia.com/academy.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht