Industry Wire

Geplaatst door BrainCreators

Podcast BrainCreators: Inspireren, schrijven en spreken over AI

BrainCreators, de specialist in digitale inspectie op basis van AI technologie, kondigt vandaag een nieuwe aflevering aan van zijn podcast serie ‘The automagic podcast’!

In deze aflevering spreekt Jasper Wognum met Jarno Duursma, is een bekende schrijver, trendwatcher en spreker over diverse technologische onderwerpen zoals: blockchain, metaverse en Artificial Intelligence. Op inspirerende, heldere en energieke wijze schetst hij het landschap van digitale trends. Jarno kijkt naar de toekomst door de lens van digitale technologie. Met optimisme en een gepast kritische blik. Hij onderzoekt wat de impact is van technologische ontwikkelingen op bedrijven en de samenleving. Zonder de realiteit en het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

Tijdens de podcast vertelt Jarno over zijn werk en zijn ervaringen als spreker. Tevens geeft hij praktische tips over hoe je start met het schrijven van een boek en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden als je een presentatie moet geven.

De podcast kunt u beluisteren en downloaden via: https://www.buzzsprout.com/1784079/9886640-how-to-inspire-write-and-speak-about-ai

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht