Industry Wire

Geplaatst door HTC

Pre-orders eerste blockchain-telefoon van HTC van start

HTC werkt samen met Animoca en Bitmark om het bouwen en distribueren van digitale goederen van creatieven via blockchain te versnellen

Utrecht – HTC start in het derde kwartaal met pre-orders van ’s werelds eerste echte blockchain-telefoon: de Exodus. HTC wil het blockchain-ecosysteem uitbreiden met de ontwikkeling van ’s werelds eerste telefoon voor gedecentraliseerde applicaties en beveiliging. Met de release van de HTC Exodus, inclusief een cruciale cold-storage wallet, wordt dit nu gerealiseerd.

“In het nieuwe internettijdperk zijn mensen zich over het algemeen meer bewust van hun data. Dit is een perfecte gelegenheid om gebruikers de mogelijkheid te bieden eigenaar te zijn van hun digitale identiteit. De Exodus is een uitstekende plek om te beginnen: de smartphone is de plaats waar al je gegevens vandaan komen en is daarmee het meest persoonlijke apparaat. Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden die Exodus biedt om het internet te decentraliseren en het opnieuw vorm te geven voor moderne gebruikers”, zegt Chief Crypto Officer Phil Chen van HTC.

Met de komst van Bitcoin en Ethereum kwam ook het idee van digitale schaarste en niet vervangbare tokens (NFT’s). HTC werkt samen met de eerste en meest populaire NFT-game op blockchain ter wereld, Cryptokitties genaamd, om het exclusief via mobiele apparaten te verspreiden via geselecteerde HTC-devices, te beginnen met de U12+. Dit is een belangrijke eerste stap in de creatie van een platform en distributiekanaal voor creatives die unieke, digitale goederen maken. Er zijn zeer veel mobiele apparaten in omloop. Om het potentieel van digitale assets en dapps te benutten, moet mobile dan ook het belangrijkste distributiepunt zijn.
De samenwerking met Cryptokitties is het begin van een niet vervangbare, collectible marktplaats en crypto gaming-app store.

“We begrijpen het potentieel van digitale schaarste en uniekheid. Met Exodus streeft HTC ernaar een algemene marktplaats voor blockchain-activa te zijn. We nodigen dan ook alle ontwikkelaars uit om via ons hun blockchain-game, collectible en NFT-concept te verspreiden. We geloven dat er een belangrijke verschuiving plaatsvindt en dat de focus teruggaat naar eigendom en waarde van content”, zegt Chen.

HTC kondigt ook twee partnerships aan om deze vooruitgang te versnellen: met Animoca, de distributeur van Cryptokitties en met Bitmark, een op crypto-gebaseerde digitale eigendomsproject.

Krijg vroegtijdig toegang tot de smartphone in het derde kwartaal. Bezoek de website – www.htcexodus.com. Verdere details over de specificaties worden in komende maanden vrijgegeven.

——————
Over HTC
Als wereldwijd innovator op het gebied van slimme mobiele devices en technologieën heeft HTC Corporation sinds zijn oprichting in 1997 bekroonde producten en primeurs op zijn naam staan, waaronder de mobiele telefoons uit de veelgeprezen HTC One- en HTC Desire-serie. Het streven naar perfectie is de kern van alles wat HTC doet, met iconische designs en innovatieve mobiele ervaringen voor consumenten over de hele wereld tot gevolg. HTC is genoteerd op de Taiwanese beurs (2498). Voor meer informatie: http://www.htc.com/nl/.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht