Industry Wire

Geplaatst door Perplex Digital

Primeur: Perplex wint derde jaar op rij Umbraco Best Custom Solution award

Voor het derde jaar op rij neemt Perplex de Umbraco award voor Best Custom Solution in ontvangst. Met dit resultaat is het digitale bureau uit Arnhem de enige partij in de wereld die dit heeft bereikt. Dat maakt het een unieke prestatie voor zowel Perplex als de organisatie van de Umbraco Awards. Daarbij werd ook de award voor Best Gold Partner Solution gewonnen en werden Jeffrey Schoemaker en Daniël Knippers herbenoemd tot Most Valuable Persons (MVP’s).

Digitale uitreiking
De Umbraco community werd dit jaar digitaal bijeengebracht en even waande iedereen zich in het Deense Odense. Een feestelijke bijeenkomst op het jaarlijkse Umbraco Codegarden zit er door Corona dit jaar helaas niet in. De organisatie maakte alsnog de Most Valuable Persons (MVP’s) bekend en reikte digitaal alle Umbraco Awards uit.

Herbenoeming Most Valuable Persons
Via een livestream kregen Jeffrey Schoemaker en Daniël Knippers te horen dat ze werden herbenoemd tot MVP’s. Jeffrey ontvangt de titel voor de 4e keer en Daniël mag zich al 2 jaar MVP noemen. De titel MVP is een beloning voor het actief bijdragen aan de ontwikkeling van het Umbraco CMS en is een vast onderdeel van het Codegarden Congres.

Winnend internationaal contentplatform
In de categorieën Best Custom Solution en Best Gold Partner Solution wint het internationale contentplatform, dat Perplex realiseerde voor de leasemaatschappij Athlon, de felbegeerde awards. Dit project startte met de vernieuwing van de internationale website athlon.com, met een naadloze implementatie voor de landen als vervolg.

Belangrijke factoren waren het overbrengen van een eenvoudige en intuïtieve werking van het platform en het faciliteren van een systeem dat werkt voor alle landen en alle talen. Na de livegang van de internationale website volgden aanvragen uit de andere landen waarin Athlon actief is. Inmiddels is Athlon Zweden voorzien van een nieuwe website en volgen binnenkort Engeland, Spanje, Portugal, Nederland en België!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Perplex is vastbesloten om ook het komende jaar tot een groot Umbraco succes te maken en hoopt in 2021 gewoon weer aanwezig te zijn op Codegarden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht