Industry Wire

Geplaatst door Look-E.

Prins Constantijn lanceert Look-E’s Expert View App op Mobile World Congress 2024, in samenwerking met Vodafone en Ericsson

Look-E heeft, in samenwerking met de partners Vodafone en Ericsson bij de 5G Hub, een No Code Visual Live Labeling-systeem geïntroduceerd. Dit systeem zorgt voor een revolutie in de uitvoering van complexe processen door gebruik te maken van een unieke combinatie van menselijke experts die live begeleiding op afstand bieden en door kunstmatige intelligentie aangedreven Large Vision Models (LVM’s). Deze LVM’s dienen als digitale experts en sturen gebruikers aanwijzingen via een slimme bril om zo op afstand ingewikkelde taken uit te kunnen voeren.

Tijdens het Mobile World Congress werd de Expert View-app onthuld in het bijzijn van onder andere Prins Constantijn van Oranje, speciaal gezant van TechLeap, die hiermee de lancering officieel in gang zette. Deze app biedt directe interactieve instructies aan installatie-, onderhouds- en reparatiepersoneel, waarbij kennis en aanvullende inzichten op een visuele manier worden gepresenteerd.

Bijzonder opmerkelijk is dat de toegankelijkheid van de gepresenteerde kennis en expertise traditioneel alleen beschikbaar zou komen met en na opgedane ervaring, training of onder begeleiding van een instructeur ter plaatse. De app overbrugt met succes de kloof tussen expertise en implementatie.

Door naadloos te integreren met de 5G mobiele edge-infrastructuur, zorgt de app voor onmiddellijke en ononderbroken verwerking van visuele gegevens. Dit omvat realtime interpretaties van de omgeving door AI-detectiealgoritmen en experts op afstand, die aanwijzingen tonen die zichtbaar zijn vanuit het perspectief van de drager van bril. Martijn Lukaart, oprichter en directeur van Look-E, zegt: “Dit resulteert in een revolutionaire ervaring voor de drager van de slimme bril, die een extra driedimensionale informatielaag krijgt. Het is alsof een expert voortdurend begeleiding en uitleg geeft.”

De samenwerking tussen Look-E en de 5G Hub markeert een substantiële stap in de technologische vooruitgang en opent ongekende mogelijkheden voor toegankelijke ondersteuning. Bovendien is de gepatenteerde technologie klaar voor naadloze integratie in de volgende generatie wearables. Volgens Jan Spruijt, hoofd 5G Hub bij Vodafone,”Deze strategische alliantie versterkt de toewijding van Look-E, Ericsson en Vodafone om de grenzen van technologische vooruitgang in de telecomsector te verleggen.”

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in XR, Spatial Computing en AI, op zoek zijn naar meer informatie, een Expert View-demonstratie willen bijwonen of een AI-experttraining willen starten, is er meer informatie beschikbaar via https://Look-E.iCU

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht