Industry Wire

Geplaatst door Producthero

Producthero neemt Google CSS diensten over van aisle 3

Producthero, Europa’s grootste Google CSS-partner, heeft een overeenkomst bereikt met aisle 3, een Google CSS-partner in het Verenigd Koninkrijk, om per direct de aisle 3 CSS-adverteerders te hosten. Deze strategische zet stelt Producthero in staat om haar klantenportefeuille in het Verenigd Koninkrijk uit te breiden en haar positie als grootste Google CSS-partner in Europa verder te versterken.

Gezien online winkelen steeds competitiever wordt, is het in economisch onzekere tijden nog belangrijker voor adverteerders om te kijken hoe ze kostenbesparingen kunnen realiseren. Door gebruik te maken van een Google CSS-partner en tools om de shopping-advertenties te beheren, kunnen adverteerders hun kosten verlagen. Het gebruik van een Google CSS-partner geeft adverteerders een korting van 20% op het bod bij hun shopping-advertenties.

Wouter Veenboer, CEO van Producthero, zei: “De CSS-partner eisen veranderen, dus het is steeds belangrijker om met een solide partner samen te werken. Vooral een partner die blijft investeren in hun platform en diensten om adverteerders en bureaus te helpen het meeste uit het CSS-programma te halen. Voor ons is dit een geweldige kans om deze retailers kennis te laten maken met ons Shopping Ad-platform, waarmee ze de prestaties van hun shopping campagnes kunnen verbeteren.”

Thomas J. Vosper, CEO van aisle 3, zegt: “Nu ons bedrijf zich richt op onze AI-engine, was het belangrijk om de juiste partner te vinden om de adverteerders en bureaus te ondersteunen die de afgelopen jaren hebben geprofiteerd van de besparingen op advertentiekosten via onze deelname aan het CSS-programma. Producthero ondersteunt enkele van de grootste retailers en merken in Europa, dus ze zijn een geweldige partner voor adverteerders en bureaus, aangezien ze opereren aan de top van de industrie en een scala aan diensten aanbieden die essentieel zijn voor de gereedschapskist van elke digitale adverteerder.”

Als de grootste CSS-partner wordt Producthero vertrouwd door meer dan 400 marketing agencies en meer dan 8.000 retailers – inclusief enkele van de allergrootste (Nike, Ikea, Heineken, Decathlon). Dit jaar lanceerde Producthero ook een Agency-partnerprogramma om bureaus te ondersteunen.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht