Industry Wire

Geplaatst door Dutch Digital Design

Programma ‘DDW Talks: Digital Design’ bekend

Amsterdam, maandag 14 oktober 2019 – De line-up van ‘DDW Talks: Digital Design’, het middagevent op ‘Digital Friday’ 25 oktober tijdens de Dutch Design Week, is bekend. Op het podium, in samenwerking met programmapartner Dutch Digital Design, staan vooraanstaande digitale bureaus, merken en designers. Zij presenteren interactieve projecten, vertellen over de samenwerking tussen verschillende disciplines en delen hun visie op de toekomst.

De rode draad van de dag is de samenwerking tussen verschillende creatieve disciplines. Het event ‘DDW Talks: Digital Design’ start om 13.00 uur in Fifth NRE in Eindhoven.

DDW Talks in de middag

Pietro Lodi (CLEVER°FRANKE) presenteert over de creatie van het datavisualisatie project voor het BMX Freestyle. Rikke Gertsen Constein (Sony) gaat in op de visie om robotica te creëren die zich echt met de mens zelf bezighoudt. Rhys Davelaar (Mediamonks) vertelt over samenwerking in het project ‘Into the Wild’, de grootste mixed reality ervaring ter wereld. Stephanie Maier (Adobe) presenteert over Adobe XD, waarmee je snel interactieve schermontwerpen kan maken. Erik Rave (CODE D’AZUR) presenteert over ‘The Lockdown’, de eerste mobiele AR escape room ter wereld. Yira Rodriguez Garcia (Vruchtvlees) deelt hoe ze de rebranding voor het samenwerkingsplatform Miro verzorgden. Karen van de Kraats en Thomas Schrijer (WeTransfer): presenteren over WePresent en WeTransfer, dat veel meer kan dan alleen bestanden versturen. De sessie, met moderator Bert Hagendoorn (Dutch Digital Design), sluit af met networking drinks.

Ochtendprogramma voor talent

In de ochtend organiseert Dutch Digital Design in samenwerking met brancheorganisatie DDA en St. Lucas een speciaal event voor talent. In totaal 90 studenten werken aan een unieke UX challenge en krijgen coaching door professionals uit het bedrijfsleven. Een vakjury kiest de winnaars, die zich in de middag mogen presenteren op het podium van ‘DDW Talks: Digital Design’.

Meer info over ‘DDW Talks: Digital Design’ en tickets (early bird tickets zijn 75 euro, 25 euro voor studenten) zijn te vinden op: www.ddw.nl/nl/programma/2171/ddw-talks-digital-design

De Dutch Design Week vindt plaats van 19 tot en met 27 oktober in Eindhoven.

Voor meer informatie over de Dutch Design Week: www.ddw.nl

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht