Industry Wire

Geplaatst door PubMatic

PubMatic werkt samen met Proximic by Comscore aan schaalbare, ID-loze targeting-oplossingen

Amsterdam – PubMatic (Nasdaq: PUBM), een onafhankelijk technologiebedrijf dat een toekomstgerichte supply chain levert voor digital advertising, en Proximic by Comscore, onderdeel van Comscore (NASDAQ: SCOR) en toonaangevende aanbieder van addressable programmatic targeting, zullen de Predictive Audiences- en Content Targeting-oplossingen van Proximic by Comscore integreren in het PubMatic-platform.
De oplossingen van Proximic by Comscore zijn contextgedreven en vormen een alternatief voor ID-targeting. Deze maken gebruik van de toonaangevende natural language processing (NLP)- en slimme categoriseringstechnologie van Proximic. Hierdoor kunnen marketeers en mediabedrijven hun bereik en prestaties verhogen zonder ID’s.
De data van Proximic by Comscore is nu via het Connect-platform van PubMatic beschikbaar voor media buyers. Dit platform biedt privacy-first toegang tot marktleidende data en inzichten waarmee inventory en data beter gebundeld en verhandeld kunnen worden. De integratie stelt klanten van PubMatic in staat nieuwe targeting-opties te gebruiken en belangrijke doelgroepen te bereiken in premium, brand safe omgevingen op desktop, mobile en connected TV (CTV).
“We kijken uit naar de samenwerking met PubMatic zodat onze Predictive Audiences eenvoudig kunnen worden ingezet voor targeting aan de sell-side”, zegt Jessica Trainor, Head of Partnerships, Proximic by Comscore. “Dankzij dit partnerschap krijgen buyers toegang tot ID-loze audiences die kunnen worden toegepast op private marketplaces. Dit zal helpen om de addressability-problemen in de sector aan te pakken die zijn ontstaan door allerlei onderling samenhangende factoren die het moeilijker hebben gemaakt inzicht te krijgen in audiences.”
“PubMatic zet zich in om advertising-oplossingen te leveren die resultaten opleveren. Dankzij dit partnerschap met Proximic by Comscore kunnen we onze klanten addressable audiences bieden terwijl we ook hun bereik en prestaties verhogen”, aldus Niels Stam, Director Advertiser Solutions Benelux bij PubMatic. “De digital advertising-sector beweegt zich van buy-side- naar sell-side-targeting. Hierdoor kunnen de addressability en prestaties van zowel uitgevers als adverteerders worden verbeterd zonder de privacy uit het oog te verliezen.”
Voor meer informatie over de Targeting-oplossingen van Proximic by Comscore of PubMatic Connect kan men hier terecht.
Over PubMatic
PubMatic (Nasdaq: PUBM) is een onafhankelijk technologiebedrijf dat klantwaarde maximaliseert door een toekomstgerichte supply chain te leveren voor digital advertising. Het sell-side-platform van PubMatic biedt toonaangevende digitale content creators de kans om op het open internet meer controle over hun inventory te krijgen. Verder stelt het platform hen in staat om meer inkomsten te genereren door de ROI te verhogen en addressable audiences via diverse ad formaten en op verschillende apparaten te bereiken. Al sinds 2006 zorgt onze infrastructuurgerichte aanpak ervoor dat data in realtime en op efficiënte wijze wordt verwerkt en gebruikt. Dankzij onze schaalbare en flexibele programmatic innovaties verbeteren we de resultaten voor onze klanten. Daarnaast maken we ons hard voor een levendige en transparante supply chain voor digital advertising.
Over Proximic by Comscore
Proximic by Comscore, onderdeel van Comscore, Inc. (NASDAQ: SCOR) is toonaangevend op het gebied van programmatic targeting. Proximic by Comscore helpt media buyers en sellers om de schaalbaarheid en prestaties van hun campagnes te maximaliseren. Hierbij maakt het bedrijf gebruik van de betrouwbare datasets van Comscore en toonaangevende contextgedreven natural language processing-technologie. Met zijn innovatieve aanbod van ID-gebaseerde en ID-loze audience- en content targeting-segmenten draagt Proximic by Comscore bij aan de ontwikkeling van het programmatic ecosysteem, zodat klanten en partners effectieve reclamestrategieën kunnen blijven uitvoeren. Voor meer informatie over Proximic by Comscore kunt u terecht op https://www.proximic.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht