Industry Wire

Geplaatst door Qualys

Qualys lanceert nieuwe oplossing voor consultants, adviesorganisaties en Managed Service Providers (MSP’s)

Amsterdam, 28 augustus 2018 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, lanceert Qualys Consulting Edition. Dit is een complete oplossing voor consultants, adviesbureaus voor security en Managed Service Providers (MSP’s). Zij beschikken met deze makkelijk inzetbare en kosteneffectieve oplossing over de kracht en de schaalbaarheid van het Qualys Cloud Platform.

Qualys Consulting Edition stelt consultants, adviesbureaus en MSP’s in staat om verschillende continue kwetsbaarheidsassessments uit te voeren vanaf een enkelvoudig, gecentraliseerd platform dat zichzelf updatet. Zo kunnen zij hun securitystack consolideren voor on-premise omgevingen, endpoints en clouds, wat de Total Cost of Ownership (TCO) drastisch terugdringt.

“Consultants, adviesbureaus en MSP’s hebben ons gevraagd ons unieke cloudplatform en onze geïntegreerde applicatiesuite op zo’n manier beschikbaar te stellen, dat zij hun diensten kosteneffectief kunnen schalen en hun klanten kunnen voorzien van een completere oplossing waarmee ze vanaf een enkel platform securityassessments kunnen uitvoeren op on-premise omgevingen, endpoints en clouds. Dit is precies wat Qualys Consulting Edition biedt”, zegt Philippe Courtot, bestuursvoorzitter en CEO van Qualys, Inc. “We zijn trots op deze innovatieve oplossing die consultants een modern cloudplatform biedt, waarmee zij klanten met nieuwe, hybride infrastructuren en cloudapplicaties beter kunnen bedienen.”

De nieuwe Qualys Consulting Edition stelt consultants in staat om verschillende klantcontracten effectief te beheren. Zij kunnen de resultaten van deze contracten vanuit één plek volgen. MSP’s kunnen hun bestaande portfolio uitbreiden met beveiligingsdiensten op basis van multi-tenancy met Six-Sigma-accuratesse, inzicht in historische trends en ingebouwde API-support.

De nieuwe Qualys Consulting Edition speelt ook in op issues die worden veroorzaakt door het scannen van overlappende IP’s en biedt out-of-the-box dynamische en volledig op maat te maken rapportages en dashboards. Deze features vereenvoudigen de taak van het scannen van een reeks van klantassets op een hoog organisatieniveau, wat zorgt voor gestroomlijnde rapportagefuncties. Zo is tijd te besparen op het extraheren van data en op het uitvoeren van security- en compliance-werkzaamheden. De oplossing omvat Qualys Cloud Agent-support voor realtime vulnerability-management. Securityprofessionals kunnen klanten ook voorzien van gratis Qualys-diensten als CertView en CloudView. Daarmee kan een klant al zijn digitale certificaten en multicloudmiddelen zonder extra kosten volgen en monitoren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht