Industry Wire

Geplaatst door Qualys

Qualys versterkt Nederlands team met Stefan van Vlerken als Large Account Manager Benelux & Nordics

Amsterdam, 12 november 2018 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) heeft Stefan van Vlerken benoemd tot Large Account Manager Benelux & Nordics. Van Vlerken richt zich op de snel groeiende lijst van grote organisaties die hun doelstellingen op het gebied van security en compliance managen met onder meer de cloud-oplossing van Qualys. Van Vlerken rapporteert aan Chantal ’t Gilde, Managing Director bij Qualys in de regio Benelux en Nordics.

In zijn laatste rol was Van Vlerken mede-eigenaar van NetBoss, een specialist in enterprise mobility. Hij hield zich hier voornamelijk bezig met commercie en marketing. Voor zijn ondernemerschap werkte Van Vlerken acht jaar als Senior Sales Consultant Enterprise Mobility bij ELMO/mITE. Daarvoor was hij Sales Consultant bij Copaco.

Chantal ’t Gilde: “Ons team en marktaandeel is de laatste jaren gestaag gegroeid en daarom is een relatiemanager als Stefan een belangrijke toevoeging voor het team. Tel daar zijn ervaring om op het kruispunt van commercie en techniek te opereren bij op en we hebben de juiste man op de juiste plaats. Van Vlerken: “De zakelijke relatie is voor mij altijd een van de belangrijkste drijfveren geweest. Samen kijken hoe het beter kan en waar kosten bespaard kunnen worden. Met deze insteek start ik dan ook bij Qualys.”

Over Qualys  

Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier op het gebied van oplossingen voor cloud-based security en compliance. Het bedrijf heeft meer dan 10.300 klanten in meer dan 130 landen, inclusief een meerderheid van zowel de Forbes Global 100- als de Fortune 100-bedrijven. Qualys helpt organisaties bij het stroomlijnen en consolideren van hun security- en compliance-oplossingen in één platform en het integreren van security in digitale-transformatie-initiatieven voor meer flexibiliteit, beter bedrijfsresultaat en een substantiële kostenbesparing. Het Qualys Cloud Platform en de geïntegreerde Cloud Apps bieden continue bedrijfskritische beveiligingsinformatie, waardoor auditing, compliance en bescherming van IT-systemen en webapplicaties on-premise, op endpoints en in elastic clouds zijn te automatiseren. Qualys, opgericht in 1999, was een van de eerste SaaS-securityorganisaties. Het bedrijf heeft sterke strategische partnerships met toonaangevende managed service providers en consultingorganisaties, waaronder Accenture, BT, Cognizant Technology Solutions, Deutsche Telekom, Fujitsu, HCL Technologies, HP Enterprises, IBM, InfoSys, NTT, Optiv, SecureWorks, Tata Communications, Verizon en Wipro. Het bedrijf is tevens een van de oprichters van de Cloud Security Alliance (CSA). Meer achtergrond is te vinden op www.qualys.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht