Industry Wire

Geplaatst door QUBE ICT Solutions

QUBE ICT Solutions neemt Cane e-Line Solutions over

Hoofddorp, 31 mei 2018 – QUBE ICT Solutions neemt per 1 juni 2018 integraal de activiteiten en medewerkers van Cane e-Line Solutions uit Rijswijk over. Deze acquisitie past binnen de groeistrategie van QUBE. Het bedrijf breidt hiermee zijn portfolio op het gebied van applicaties en diensten voor Exact Software verder uit.

Net zoals QUBE, is Cane al 25 jaar partner van Exact Software. Cane staat in de markt onder andere bekend als dé specialist op het gebied van Exact Software add-ons voor commerciële opleidingsorganisaties. Een van de bekendste producten van het bedrijf is de Cane Course Management add-on voor Exact Synergy Enterprise. Daarmee kunnen opleidingsorganisaties hun administratieve processen volledig automatiseren, van aanmelding tot facturering. Voor QUBE betekent deze overname dat het zich veel sterker kan profileren op de markt voor opleidingsorganisaties.

Vlnr.: Robert Browne, directeur eigenaar Cane; Arjan Slobbe, financieel directeur van
QUBE ICT Solutions; Albert Kooijman, algemeen directeur van QUBE ICT Solutions.
(klik voor hi-res versie)

Albert Kooijman, directeur van QUBE: “Deze overname past binnen onze groeistrategie. Die strategie is gericht op het verder uitbouwen van onze vijf pijlers – Business Consultancy, ICT-infrastructuur, Software Solutions, BI & Analytics en Software Development – via organische groei of door overnames. Zo hebben we in 2016 onze afdeling netwerkinfrastructuur al versterkt met de overname van Elbersen Automatisering. Met de overname van Cane e-Line Solutions versterken wij nu ook onze capaciteiten op het gebied van software solutions en software development voor Exact. Naast onze succesvolle Contract Management add-on voor ICT- en telecomdienstverleners, beschikken we met Cane Course Management nu ook over de perfecte softwareoplossing voor zowel kleine als grote opleidingsorganisaties. De overname door QUBE heeft geen gevolgen voor de klanten van Cane. Zij blijven gewoon zakendoen met hun huidige contactpersonen en onder dezelfde voorwaarden.”

Robert Browne, directeur van Cane: “Ik ben blij dat onze klanten en medewerkers overgaan naar een professionele en groeiende organisatie. QUBE is vastbesloten om zowel zijn positie in de opleidingsmarkt als de regionale positie in de Exact-markt verder uit te bouwen. Verder breidt QUBE met deze overname zijn portfolio uit met een partnership voor de distributie van Silver Essence, het award-winnende platform voor het bouwen van portals en apps. Klanten en partners hebben met QUBE nu direct een betrouwbare partner op het gebied van netwerkinfrastructuur en business intelligence. Dit biedt medewerkers, klanten en de partners van Cane een mooi toekomstperspectief.”

QUBE telt door deze overname nu 32 medewerkers, verdeeld over twee vestigingen in Noord-Holland (Hoofddorp) en Zuid-Holland (Rijswijk).

Over QUBE
QUBE ICT Solutions B.V. helpt sinds 28 jaar zijn klanten slimmer te werken door ICT op een inventieve manier in te zetten. ICT-oplossingen die zich aanpassen aan je organisatie in plaats van andersom. Meer doen in minder tijd, tegen lagere kosten en met meer plezier. Dat is wat het bedrijf bedoelt met A Smart Move. QUBE doet dit onder andere voor zakelijke dienstverleners, hotels, congrescentra, projectorganisaties en shared service centers. Kijk voor meer informatie op www.qube.nl.

Over Cane
Als Exact en Silver partner helpt Cane zijn klanten aan een solide standaardplatform. Door het ontwikkelen van branchespecifieke oplossingen zorgt Cane voor een betere aansluiting met specifieke bedrijfsprocessen. Dit resulteert in een hoger gebruiksgemak, een grote mate van herkenbaarheid en een snellere acceptatie van Exact Synergy als geheel. Kijk voor meer informatie op http://cane.nl/.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht