Industry Wire

Geplaatst door MailPlus

Qubics kiest voor MailPlus als e-mail marketingpartner

“We waren eigenlijk al een behoorlijke periode op zoek naar een oplossing voor onze klanten. Steeds vaker kregen we de vraag of we niet iets deden in e-mail marketing.”, aldus Jan-Paul Huiskamp, directeur van Qubics. “Dan ga je zoeken en kom je in een wereld terecht met zo ontzettend veel spelers dat je in eerste instantie door de bomen het bos niet meer ziet. Toch konden we al vrij snel het kaf van het koren scheiden aangezien we een aantal concrete eisen stelden. MailPlus voldeed als enige aan deze eisen en we zijn daarom met elkaar de samenwerking aangegaan”.

Qubics was op zoek naar een schaalbare e-mail marketingoplossing zodat deze in te zetten is voor kleinere organisaties maar ook voor grote, internationaal opererende organisaties. Een koppelingsmogelijkheid met GoldMine was ook een belangrijke eis, zodat in dit CRM terug te zien is wie waarop heeft geklikt in een mailing. Daarnaast werd gezocht naar een stabiele partij die zichzelf bewezen heeft en advies en ondersteuning kan bieden. Inmiddels werken er een aantal klanten naar volle tevredenheid met MailPlus.

Qubics & MailPlus:
Qubics biedt met haar ervaring succesvolle strategieën voor het verbeteren van verkoop-, klantenservice- en marketingprocessen met behulp van CRM software, waaronder Goldmine. MailPlus is vanaf heden een toevoeging op haar diensten.
MailPlus is ontwikkelaar van de gelijknamige e-mail marketingoplossing, de meest gebruikte professionele e-mail marketingapplicatie in Nederland voor het midden en topsegment. Onze producten worden geleverd via een netwerk van partners. De filosofie achter elk product is dat het compleet, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar moet zijn. We hebben het doel om online marketing voor elke organisatie mogelijk te maken. Kijk voor meer informatie op partners.mailplus.nl of bel 079 – 363 12 10.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht