Industry Wire

Geplaatst door Radiozenders.FM

Radiozenders.FM, Beste en populairste radiowebsite 2020

Op donderdag 26 november 2020 is de website Radiozenders.FM bekroond tot Website van het jaar 2020, met twee awards voor de beste en populairste website in de categorie Radio. De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland en wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce. Het is de derde keer dat Radiozenders.FM is genomineerd in de website van het jaar verkiezingen.

Radio luisteren, doe je hier!

Radiozenders.FM is een radioportal die helemaal afgestemd is op de wensen van de gebruiker. Op deze website kan men gratis naar de radio luisteren via internet. Zowel landelijke, regionale en zelfs lokale radiozenders beluister je op deze website door slechts een klik op het logo. Door de gevarieerde selectie van de radiozenders zal ieder hier zijn of haar favoriete muziek kunnen beluisteren.

Trots en gemotiveerd

Nick Wagelmans & Sander Krijnen, makers van Radiozenders.FM: “Al 10 jaar zijn wij dagelijks in de weer met onze grote hobby Radiozenders.FM om de bezoeker altijd de beste ervaring te kunnen bieden. Deze fantastische awards zien wij dan ook als een bekroning op het vele werk dat we geleverd hebben. We zijn erg vereerd!” Wij danken al onze luisteraars/bezoekers voor het stemmen op onze website!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht