Industry Wire

Geplaatst door Radiozenders.FM

Radiozenders.FM, Populairste Radio Website 2021

Op donderdag 9 december 2021 is de radioportal: Radiozenders.FM door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot populairste radiowebsite, tijdens de Website van het Jaar verkiezing 2021. De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland en wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce.

Het is dit jaar de vierde keer dat Radiozenders.FM is genomineerd in de website van het jaar verkiezingen. Tijdens de vorige editie in 2020, won de website twee awards voor zowel: Beste Radio Website en Populairste Website Radio.

Radio luisteren via internet

De radioportal Radiozenders.FM is geheel ingericht op de wensen van de online luisteraar. Op deze website kan men namelijk gratis online naar de radio luisteren en gemakkelijk wisselen van station met slechts één klik op de muis. Het aanbod bestaat uit een selectie van populaire landelijke radiozenders, regionale radiozenders en diverse leuke thema-kanalen onderverdeeld in overzichtelijke groepjes, zodat de gebruiker in slechts een oogopslag de gewenste radiozender kan vinden. Door de gevarieerde selectie van de radiozenders zal ieder hier naar zijn of haar favoriete muziek kunnen luisteren.

Erg trots op deze prestatie!

Oprichters, Sander Krijnen & Nick Wagelmans ; “Inmiddels zijn we al ruim 11 jaar dagelijks bezig om onze bezoekers de beste ervaring te kunnen bieden als het aankomt op online radio luisteren. Deze geweldige prijs zien wij als een erkenning van onze gebruikers op de vele uren werk die we jaarlijks aan dit project besteden. We zijn dan ook erg vereerd met deze toffe award! Hierbij maken wij dan ook graag gebruik van de gelegenheid om al onze luisteraars/bezoekers te bedanken voor hun stem op onze wesbite!”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht