Industry Wire

Geplaatst door Radiozenders.FM

Radiozenders.FM website van het jaar 2022 categorie radio

Tijdens de Award Night van de Website van het Jaar verkiezing is Radiozenders.FM uitgeroepen tot populairste website van het jaar in de categorie ‘radio’.

In 2010 zijn wij als hobby gestart met de website Radiozenders.FM. Het doel met onze site was en is nog steeds: het online radio luisteren op een zo gebruiksvriendelijk en overzichtelijk mogelijke manier aan te bieden aan onze gebruikers. Één keer winnen in de Website van het Jaar verkiezing was ons ultieme doel. In 2020 werd deze mijlpaal voor het eerst behaald en werd Radiozenders.FM bekroond met 2 awards voor zowel beste website als populairste website in de categorie radio. In de afgelopen 3 jaren hebben we 4 awards mogen winnen en hier zijn we natuurlijk super trots op! Wij zien dit dan ook als een enorme waardering van onze bezoekers/luisteraars en danken graag iedereen voor het stemmen op onze website”, aldus Sander Krijnen & Nick Wagelmans, oprichters van Radiozenders.FM.

Website van het Jaar 2022
De Website van het Jaar Verkiezing is dé jaarlijkse publieksstemming voor websites en apps. Het Nederlandse publiek kiest tijdens een zes weken durende stemperiode de beste en populairste websites en apps. De gebruiker kan hierbij een review geven op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie

Twee publieksprijzen te winnen per categorie:

• 1. De beste website en app: de website en app met de hoogste gemiddelde score op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
• 2. De populairste website en app: de website en app met het hoogste aantal stemmen.
De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich Dé Website van het Jaar 2022 noemen. De Website van het Jaar verkiezing is een initiatief van Emerce en behoort tot de grootste publieksverkiezingen van ons land. Radiozenders.FM heeft in de afgelopen 3 jaren, 4 awards gewonnen waaronder 3 jaar op rij de award voor: Populairste Radio Website!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht