Industry Wire

Geplaatst door Recharge.com

Recharge.com benoemt Martijn Groot tot Chief Commercial Officer

Amsterdam, 30 november 2017 – Martijn Groot (1973) is aangetreden als Chief Commercial Officer van Recharge.com. Als CCO is Groot verantwoordelijk voor verdere groei en ontwikkeling van de organisatie. Recharge.com – actief in 140 landen – maakt het mogelijk om bel- en datategoed van mobiele telefoons overal en altijd op te laden en heeft de ambitie om van mobiele telefoons ‘mobile wallets’ te maken. Het fintech-bedrijf – onderdeel van Creative Group – opende onlangs een vestiging in Amsterdam.

Groot is manager, marketeer en ondernemer. Vóór zijn benoeming bij Recharge.com was hij zo’n acht jaar CEO van Peecho, een mede door hem opgerichte onderneming op het gebied van digital publishing en print. Van 2006 tot 2009 was hij als commercieel directeur werkzaam bij Albumprinter, waar hij onder andere het merk Albelli heeft gelanceerd. Groot stond daarnaast aan de wieg van Tele2 Mobiel. Hij bekleedde verder managementfuncties bij Metro International en Boots Nederland.

Aantrekken talent
“Ruim 250 miljoen mensen wonen en werken niet in hun thuisland of zijn veel op reis”, zegt Groot. “Een mobiele telefoon is voor velen niet alleen het primaire middel om contact te houden met dierbaren, maar bijvoorbeeld ook om betalingen uit te voeren. Bij Recharge.com zorgen wij ervoor dat mensen hun bel- en datategoed altijd kunnen opwaarderen. Daarmee zijn zij op ieder moment connected.” Recharge.com opende onlangs zijn deuren in Amsterdam en Groot is dringend op zoek naar toptalent om zijn teams te komen versterken. “We hebben momenteel vooral behoefte aan CRM, SEO/SEA-specialisten en business developers. Dat moeten mensen zijn met veel energie, die graag werken in een omgeving waar innoveren centraal staat. Als je dicht bij het vuur wilt zitten en gelukkig wordt van verandering, dan is Recharge.com de plek voor jou.”

www.recharge.com
www.cg.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht