Industry Wire

Geplaatst door Tellent

Recruitee, Sympa, Javelo en kiwiHR bundelen hun krachten als collectief onder de nieuwe naam Tellent

Recruitee, Sympa, Javelo en kiwiHR bundelen hun krachten als collectief onder de nieuwe naam Tellent. Hiermee verenigen zij de beste HR tech oplossingen in de markt. De namen van de samenwerkende bedrijven binnen het collectief blijven onveranderd.

Met deze strategische stap biedt het collectief de beste oplossingen onder één paraplu. Tellent ziet dat de oude benadering ‘one solution for all’ niet langer geschikt is voor hedendaagse organisaties, omdat zij tegenwoordig meer specifieke eisen hebben. Organisaties hebben effectieve tools nodig die passen binnen hun eigen organisatie en strategie – ongeacht of die eisen nu regionaal,lokaal of functie-gerelateerd zijn.

Tellent is het grootste HR tech-ecosysteem in Europa met meer dan 500 medewerkers en 11 kantoren. Het collectief helpt klanten uit de hele employee journey met de meest vooraanstaande software en richt zich op HR-teams van middelgrote bedrijven. Daarnaast heeft Tellent ruim 6.000 klanten uit meer dan 100 landen. Bekende merken als Taco Bell, M&S, Asus, Red Bull Media House, Breitling, BMW en TNT gebruiken de oplossingen van Tellent om hoogwaardig talent te werven, te onboarden, personeelsgegevens beheren en teams in staat te stellen betere strategische beslissingen te nemen. Het bedrijf verbindt mensen met de technologie, kennis, en partners die ze nodig hebben om te groeien in hun werk, dankzij de gebundelde kracht van de beste HR tech-oplossingen op de markt. Tellent kent een netwerk van meer dan 300 partners en is actief op zoek naar nieuwe vooraanstaande HR-oplossingen en partners op zich bij deze groep aan te sluiten, waardoor het meest uitgebreide HR tech-ecosysteem wordt gecentraliseerd.

Deze strategische zet positioneert Tellent niet alleen als Europa’s leider in de HR-tooling markt, maar het stelt de groep ook in staat om haar ontwikkeling over de hele wereld te versnellen. Het collectief opent nieuwe mogelijkheden voor haar klanten, zodat zij kunnen groeien met de juiste tools. De visie van Tellent eenvoudig, namelijk het voorlichten van HR professionals en het wegnemen van obstakels op het gebied van tooling en processing. Oprichter en CEO Perry Oostdam van het Nederlandse bedrijf Recruitee is toegetreden als CEO van Tellent. Keijo Karjalainen, oprichter en CEO van Sympa, is aangesteld als CSO. Daarnaast zal Providence Equity Partners als meerderheidsaandeelhouders Tellent ondersteunen om de groei en de ontwikkeling van nieuwe producten te stimuleren.

“Recruitee, Sympa, Javelo en kiwiHR hebben een vergelijkbare cultuur, waarden en visie. Het was dan ook niet meer dan logisch om onze oplossingen samen te brengen, zodat we elkaar optimaal versterken,” aldus Perry Oostdam, CEO van Tellent. “Hoewel de branding van elk bedrijf binnen Tellent uniek en onveranderd blijft, profiteren klanten voortaan van one-stop shopping met gespecialiseerde oplossingen die perfect op elkaar aansluiten. We zijn dan ook enorm enthousiast over deze grote stap. We kunnen niet wachten om er samen een groot succes van te maken.”

Sacha Taghavi, CEO van kiwiHR: “We zetten ons al lange tijd in om HR-processen bij bedrijven te vereenvoudigen en medewerkers en HR-managers meer transparantie en autonomie te geven. Dankzij deze stap kunnen we onze groei versnellen en daarnaast onze oplossingen diep integreren met leiders op het gebied van HR-tooling, zoals Recruitee, Sympa en Javelo. We kunnen niet wachten om ons bij de Tellent familie te voegen en we kijken uit naar de geweldige dingen die we samen zullen bereiken.”

Meer informatie over Tellent kunt u vinden op: www.tellent.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht