Industry Wire

Geplaatst door Refurbished.nl

Refurbished.nl nieuwe lijstaanvoerder CrossBorder Top 30

Zeist – Refurbished.nl B.V. is afgelopen woensdag uitgeroepen tot nieuwe lijstaanvoerder van de CrossBorder Top 30. Hiermee is Refurbished.nl de hardst groeiende Ecommerce over de grens. De CrossBorder Top 30 is onderdeel van de Dutch E-commerce week en is een initiatief van Dexport en Twinkle.

Winnaar CrossBorder Top 30 2020 

Refurbished.nl heeft deze prijs in ontvangst mogen nemen tijdens dit jaarlijkse event waar alle grote en ambitieuze spelers op het gebied van e-commerce over de grens aan meedoen. Refurbished.nl wist zijn internationale omzet in het afgelopen jaar met maar liefst 1.000 procent te laten stijgen. Respectief was de groei van de overige top drie 450 en 400 procent. Voor de ranking in de CrossBorder Top 30 is erop gelet dat het bedrijf al minstens 100.000 euro omzet boekte over de grens in 2019. Ook mag de onderneming niet enkel op het buitenland gericht zijn.

Haar missie

Refurbished.nl is in de refurbished markt begonnen met als missie om transparantie voor klanten te creëren. Er zijn talloze refurbished aanbieders, maar door al deze keuze weten klanten vaak niet met welke partij zij in zee moeten gaan. De populariteit van refurbished producten stijgt ieder jaar enorm en die markt blijft groeien naarmate producten zowel in specificaties en prijs toenemen. Leveranciers die aangesloten zijn bij Refurbished.nl moeten voldoen aan een strenge selectie waarbij producten op tientallen punten worden gecontroleerd. Hun motto is :‘Wij doen het uitzoekwerk op het gebied van betrouwbare partijen zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het kiezen van het product.’ Met het winnen van de CrossBorder Top 30 bewijst Refurbished.nl dat zij actieve spelers zijn in de Nederlandse en Duitse Markt. Richting het eind van het jaar hopen zij ook actief te zijn in Frankrijk.

Duurzaamheid 

Met het in ontvangst nemen van deze prijs komt voor Refurbished.nl ook een verantwoordelijkheid, namelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom zijn zij een samenwerking aan gegaan met Staatsbosbeheer. Het doel is om ontbossing tegen te gaan. In het najaar zal in het Lage Vuursche bos in Baarn de eerste bomen geplant worden om actief aan dit doel te werken.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht