Industry Wire

Geplaatst door Refurbished.nl

Refurbished.nl wint Shopping Award 2020

Zeist – Refurbished.nl B.V. heeft gisteren de prijs voor snelst groeiende Ecommerce in ontvangst mogen nemen. Hiermee is Refurbished.nl het snelst groeiende e-commercebedrijf van Nederland. Dit onderzoek is uitgevoerd door consultancybureau EY.

Refurbished.nl is in de markt Refurbished markt begonnen met als missie om transparantie voor klanten te creëren. Er zijn talloze refurbished aanbieders. De populariteit in Refurbished producten stijgt jaarlijks exponentieel en die markt blijft groeien naarmate producten toenemen in specificaties en dus prijs. Om de kwaliteit te waarborgen moeten deelnemers op het Refurbished.nl platform door een strenge selectie waar producten op tientallen punten worden gecontroleerd. Op dit moment zijn zij actief in Nederland, België en Duitsland. Richting eind van dit jaar wordt verwacht dat zij ook actief worden in Frankrijk.

Winnaar Shopping Awards Ecommerce50 2020 

Refurbished.nl heeft deze prijs in ontvangst mogen nemen tijdens dit jaarlijkse event waar alle grote spelers op het gebied van e-commerce aan meedoen. Het consultancybureau EY heeft hierop gelet op de groei in 2019 ten opzichte van 2017 met een groeiprognose voor 2020. Daarbij moet er sprake zijn van duurzame groei.

Haar missie

Refurbished.nl is in de Refurbished markt begonnen met als missie om transparantie voor klanten te creëren. Er zijn talloze Refurbished aanbieders, maar klanten weten maar niet met welke partij zij in zee moeten gaan. Ondertussen stijgt de populariteit in Refurbished producten jaarlijks exponentieel en die markt blijft groeien naarmate producten toenemen in specificaties en dus in de prijs. Om de kwaliteit te waarborgen moeten leveranciers op Refurbished.nl door een strenge selecte waar producten op tientallen punten worden gecontroleerd. Zo is onze motto: ‘Wij doen het uitzoekwerk op het gebied van betrouwbare partijen zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het kiezen van het product.’ Op dit moment is Refurbished.nl actief in Nederland, België en Duitsland. Richting eind van het jaar wordt zij ook actief in Frankrijk.

Duurzaamheid 

Met deze Shopping Awards prijs komt voor Refurbished.nl ook een verantwoordelijkheid, namelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is zij op dit moment in gesprek met Staatsbosbeheer met als doel ontbossing tegen te gaan. Zo worden er in het najaar op veel lege plekken in de Utrechtse heuvelrug bomen geplant.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht