Industry Wire

Geplaatst door Rinkel

Rinkel wordt Vast op Mobiel-partner van Vodafone Business

Rinkel gaat samenwerken met Vodafone Business voor de Vast op Mobiel-dienst als onderdeel van een partnership en biedt ondernemers innovatieve service voor vast telefonie op je mobiel voor efficiënte klantcommunicatie.

Rotterdam, 13 februari 2024 – Telecomaanbieders Rinkel en Vodafone Business zijn een partnership aangegaan waarbij Rinkel de partner wordt voor een opvolger van het Vast op Mobiel-product. De samenwerking van Rinkel en Vodafone maakt het voor beide bedrijven mogelijk te bouwen aan hun specialisme, wat zorgt voor de best mogelijke producten en ondersteuning voor klanten in de markt.

In 2012 introduceerde Vodafone de Vast op Mobiel-dienst, als oplossing voor zakelijke gebruikers. Met de dienst kunnen ondernemers en bedrijven een mobiel telefoonnummer koppelen aan een vast telefoonnetwerk, waardoor mobiele en vaste telefonie geïntegreerd wordt. Rinkel is nu gekozen als partner om de dienst Vast op Mobiel met haar eigen producten in te vullen. Met als doel ondernemers een geïntegreerde service aan te bieden. De Vodafone Business klanten met Vast op Mobiel kunnen voor Vast op Mobiel overstappen naar Rinkel waarbij de kwaliteit en bereikbaarheid gegarandeerd wordt.

Rutger van den Berg, Senior Product Manager bij VodafoneZiggo: “Rinkel is een expert in Vast op Mobiel-diensten. Het is een organisatie die haar klanten een goede online klantomgeving biedt. De service, innovatieve producten, goede kwaliteit van de verbinding en betrouwbaarheid tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, heeft de doorslag gegeven om te kiezen voor Rinkel als de ideale keuze voor onze klanten. Met de samenwerking kunnen wij de focus op onze GSM-technologie en VoIP producten versterken, waardoor we kunnen blijven innoveren en de beste producten en diensten kunnen leveren voor onze klanten.”

Ramon Schelwald, Head of Business Development bij Rinkel: “Het belangrijkste voor ons is, dat we de ondernemers kunnen helpen met een voortzetting van Vast op Mobiel zoals ze gewend zijn, inclusief extra functies. Het partnership met Vodafone Business past in onze bredere visie om de Vast op Mobiel-markt te vernieuwen met nieuwe innovatieve producten. Daarnaast verstevigen we met deze samenwerking onze positie als gevestigde telecomaanbieder in Nederland en Europa.”

Rinkel complementeert met haar dienst Vast op Mobiel via GSM de producten en diensten van Vodafone Business en onderstreept de kracht van beide partijen op het GSM-vlak. Huidige gebruikers van de Vast op Mobiel-dienst van Vodafone Business hebben tot eind 2024 de keuze om over te stappen op de Vodafone dienst OneNet of één van de drie Vast op Mobiel abonnementen van Rinkel.

Meer informatie over Vast op Mobiel van Rinkel is hier te vinden.

Rinkel helpt sinds 2014 ondernemers bij het professionaliseren van klantcommunicatie en heeft inmiddels een klantenbestand van 12.000+ gebruikers. Naast bedrijven in Nederland, bedient Rinkel sinds begin 2023 klanten in Spanje en recent ook in Zweden. Rinkel scoort een 9,2 op klanttevredenheid.

###

Over Rinkel

In 2014 richtten technerds Jeroen van Vierzen en Jesper Paardekooper Rinkel op met een duidelijke visie: de manier waarop ondernemers met hun klanten communiceren drastisch veranderen. Dit alles met een toegankelijke telefooncentrale voor kleine bedrijven, waarmee je eenvoudig een vast nummer via de mobiele telefoon of computer kunt gebruiken. Geen langlopende contracten of trage support. Gewoon Rinkel. www.rinkel.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht