Industry Wire

Geplaatst door Roadguard

RoadGuard introduceert eerste on demand pechhulp voor bedrijfsvoertuigen

Apeldoorn, 10 april 2017 – RoadGuard, de pechhulpdienst zonder abonnement komt met een zakelijke variant. Het initiatief van Centraal Beheer en Eurocross Assistance werd vorig jaar gelanceerd voor de consumentenmarkt en breidt nu uit voor bedrijven met auto’s en busjes.

RoadGuard Zakelijk is de oplossing voor bedrijven die vinden dat ze teveel betalen aan verzekeringen of abonnementen voor pechhulp. Met RoadGuard beheren bedrijven alle voertuigen in één overzicht en betalen alleen voor de verleende pechhulp op basis van een factuur achteraf. Bij pech zien de bestuurder en wagenparkbeheerder direct welke monteur komt helpen, waar hij zich bevindt en hoe lang het nog duurt voordat hij ter plekke is. Hiermee biedt RoadGuard als eerste pechhulp ‘on demand’ voor de zakelijke markt.

Vraag vanuit de zakelijke markt

Jaap de Groot, een van de initiatiefnemers van RoadGuard: “RoadGuard is opgezet als lean start-up in de consumentenmarkt. We zijn klein begonnen en ontwikkelen door op basis van gebruikersfeedback. Positieve reacties en vragen van bedrijven vormden aanleiding voor de ontwikkeling van een zakelijke variant. Met een aantal van deze bedrijven starten we vandaag als eerste.”

RoadGuard zakelijk is direct te gebruiken

Op roadguard.nl/zakelijk kunnen bedrijven aan de hand van hun huidige verzekering of abonnement berekenen wat zij gemiddeld per jaar kunnen besparen en zich direct aanmelden.

RoadGuard is in mei 2016 gelanceerd en sindsdien ruim 85.000 keer gedownload. Gemiddeld worden de door RoadGuard afgehandelde pechmeldingen met een 8.6 beoordeeld.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht