Industry Wire

Geplaatst door Polestar Nederland

Roos Zegers nieuwe PR & Event manager van Polestar

Roos Zegers is begonnen als PR & Event manager bij Polestar Nederland. Binnen het Marketing & PR-team is zij verantwoordelijk voor de PR- en eventstrategie van Polestar voor de Nederlandse markt.

Roos brengt een brede ervaring mee, die ze in verschillende PR rollen heeft opgedaan. Ze startte haar carrière bij Marketing & Communicatiebureau Edelman en PR & Storytelling Agency Glasnost. Voordat ze bij Polestar begon, was Roos PR-coördinator bij HEMA Nederland.

“Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan voor Polestar. Het merk neemt duurzaamheid en transparantie serieus en onderscheidt zich in de automotive wereld daarnaast met z’n digital-first retailmodel. Een missie en visie waar ik graag aan bijdraag’’, aldus Zegers.

Roos is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de PR-strategie en het contact met de media. Ze rapporteert aan Valéry Gresnigt, Head of Marketing & PR.

“In 2019 hebben wij ons merk met succes geïntroduceerd. Inmiddels rijden er al ruim 3.000 Polestars op de Nederlandse wegen en in de komende jaren gaan we ons merk en het productaanbod verder uitbouwen. We zijn daarom heel blij dat Roos ons team komt versterken’’, aldus Valéry Gresnigt.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht