Industry Wire

Geplaatst door Icecat

Rotterdams spellenbedrijf kiest Icecat voor productdata

Rotterdam, 26 oktober 2016 – Vanaf september werkt Identity Games samen met Icecat en schept hiermee de basis voor goede productinformatie richting retailers.  Icecat biedt een platform waarin de productinformatie van de nieuwe producten en de uitleg van de nieuwste technologieën zijn opgenomen en op een en dezelfde wijze richting de retailers wordt aangeboden.

Een groot voordeel is dat Icecat ook als beeldbank fungeert, waarop partners en retailers gemakkelijk hoge resolutie beelden kunnen downloaden voor het gebruik in een catalogus of online.

Marketingmanager Carina Kortenoeven over de samenwerking: “Wij zijn blij met deze samenwerking. Wij besparen op deze manier veel tijd en moeite (voor onszelf maar ook voor onze klanten), door alle productinformatie centraal beschikbaar te hebben”.

Icecat is wereldmarktleider op het gebied van de syndication van gestandaardiseerde productinformatie. Icecat biedt leveranciers de mogelijkheid om actuele productinformatie te leveren op een makkelijke geautomatiseerde manier.

René Rozendal, Business Development Manager bij Icecat. “Identity Games geeft gehoor aan de vraag uit de markt om haar productinformatie aan te bieden via Open Icecat. Het aanbieden van de productinformatie via Open Icecat biedt Identity Games een efficiëntere manier van productinformatie aanleveren wat resulteert in een betere online zichtbaarheid bij haar partners”.

Open Icecat biedt gratis productinformatie voor inmiddels 300+ participerende fabrikanten. Veel leidende e-commercebedrijven in de wereld maken gebruik van de Open Icecat-catalogus, die uitgegroeid is tot een marktstandaard voor productinformatie waarbij alle gangbare wereldtalen worden ondersteund.

 ///

Over Identity Games
Identity Games is een Nederlands spellenbedrijf. Al meer dan 25 jaar zijn zij gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen, produceren en verkopen van (bord)spellen. De bekendste titels zijn Boom Boom Balloon, het Poepspel en Escape Room The Game. Elk jaar wordt Identity Games genomineerd met een of meer van haar spellen voor Speelgoed van het Jaar

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht