Industry Wire

Geplaatst door RTL

RTL Z en MKB Ondernemers Congres slaan handen ineen

RTL Z en het MKB Ondernemers Congres gaan samen verder. Deze verstevigde samenwerking past in de strategie van RTL Z om zich te focussen op digital, televisie en events. De derde editie van het MKB Ondernemers Congres wordt gehouden op donderdag 26 oktober 2017 in het Beatrixtheater van de Jaarbeurs in Utrecht. De officiële kaartverkoop is vandaag van start gegaan.

RTL Z wil dit evenement laten groeien tot een ondernemersnetwerk waar het hele jaar door online, met seminars en workshops het ‘samen ondernemen’ centraal komt te staan en verstevigt hiermee haar positie als ontmoetings- en kennisplek voor ondernemend Nederland.

Joris van Lierop, Uitgever RTL Nieuws over de samenwerking: “Met champagne, handtekeningen en een trotse handshake is de samenwerking tussen RTL Z en het MKB Ondernemers Congres officieel bekrachtigd. We zijn een ondernemend merk en hiermee onderstrepen we onze strategie om langs alle verschillende kanalen de ondernemende doelgroep aan ons te binden. Met de mix van Digital, Televisie en Events bouwen we aan een ijzersterk portfolio op de gebieden van Ondernemen, Tech en Finance waar we een leidende positie innemen in het Nederlands landschap. Het partnership met het MKB Ondernemers Congres past hier perfect in. Een topevent dat het hart van de ondernemende doelgroep raakt: de MKB-er. We veranderen van ‘zender’ naar ‘verbinder’ en bieden de ondernemer naast inhoud die je verder brengt, ook de contacten die je verder helpen. RTL Z Business not as usual.”

Het MKB Ondernemers Congres is het grootste MKB-evenement van Nederland. Rond het centrale thema ‘Positief Ondernemen’ delen topsprekers hun beste lessen en inzichten over onder andere leiderschap, ondernemen, praktijk en inspiratie. Zoals de spraakmakende ondernemer Victor Muller van autofabrikant Spyker. Hij geeft geen standaardpresentatie, maar zorgt voor een dynamische bijeenkomst, waarbij de vragen van ondernemers uit de zaal leidend zullen zijn. Ben Tiggelaar, de meest gevraagde expert op het gebied van leiderschap en verandering, presenteert in een hoog tempo veel inzichten, eye-openers en praktische tips. En ten slotte zakenvrouw van het jaar Elske Doets, zij boekt zakelijk succes in de zeer competitieve reisbranche, maar ze heeft ook de ambitie om de eerste vrouwelijke coach te worden in de Eredivisie. Meer sprekers en workshops worden in een later stadium bekend gemaakt.

De eerste editie van het MKB Ondernemers Congres vond plaats in 2013 op initiatief van ondernemer Wouter Matthijs. De opzet, waarbij inspirerende sprekers worden afgewisseld met workshops en break-out sessies, was vanaf het begin een groot succes. Meer dan 2500 mensen bezochten de eerste twee edities van het congres.

Inschrijven voor het MKB Ondernemers Congres kan via www.mkbondernemerscongres.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht