Industry Wire

Geplaatst door Salt Security

Salt Security API protection platform nu beschikbaar op CrowdStrike Marketplace

Salt Security kondigt aan dat zijn toonaangevende Salt Security API Protection Platform beschikbaar is op CrowdStrike Marketplace. Dankzij de samenwerking kunnen klanten van CrowdStrike Falcon het Salt Security platform ontdekken, kopen en integreren om een 360-gradenbeeld van API securityrisico’s te krijgen. Hierdoor zijn ze beter in staat om hun API’s te beveiligen.

Als partner van de CrowdStrike Marketplace kunnen klanten van CrowdStrike nu naadloos gebruik maken van Salt Security via CrowdStrike Private Offer en hun bestaande CrowdCredits benutten om financiële kosten te verlagen en de time-to-value te versnellen.

“Binnen onze digitale samenleving zijn API’s een belangrijk doelwit geworden voor kwaadwillende actoren wereldwijd,” zegt Gur Talpaz, Vice President, Corporate Development bij CrowdStrike. “Om API’s te beveiligen is dan ook een alomvattende en zorgvuldige aanpak essentieel. Met deze gezamenlijke integratie kunnen klanten gebruikmaken van de volwassen AI-gedreven intelligentie van het Salt API-securityplatform samen met ons wijdverspreide Falcon-platform. Hierdoor krijgen organisaties het noodzakelijke inzicht in hun aanvalsvlak op applicatieniveau en dreigingslandschap, waardoor ze beter in staat zijn hun API’s te beveiligen gedurende de volledige levenscyclus.”

Alleen Salt past big data op cloudschaal, Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) toe om API-gebaseerde dreigingen en blootstellingen te detecteren en te voorkomen. Door de best-of-breed API-runtime monitoring en AI-gedreven inzichten van Salt te combineren met de bekroonde AI-native cybersecurityplatformmogelijkheden van CrowdStrike, krijgen organisaties uitgebreid inzicht en bescherming over hun API aanvalsoppervlak. Op deze manier kunnen ze aanvallen voorkomen en hun beveiligingsniveau verbeteren.

“Het is geen geheim dat API-misbruik blijft toenemen en aanzienlijke schade veroorzaakt bij onvoorbereide organisaties. API-security moet dan ook een topprioriteit blijven voor securityteams en CISO’s,” aldus Roey Eliyahu, mede-oprichter en CEO van Salt Security. “Om adequate bescherming te bieden tegen kwaadwillende actoren en API-dreigingen, is diepgaand inzicht en runtime-bescherming cruciaal. We kijken ernaar uit om onze relatie met CrowdStrike naar een hoger niveau te tillen met ons integratieaanbod dat beschikbaar is op de CrowdStrike Marketplace. Hierdoor krijgen klanten van CrowdStrike naadloos toegang tot onze API-security.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht