Industry Wire

Geplaatst door Salt Security

Salt Security versterkt haar samenwerking met CrowdStrike dankzij nieuwe integratie

Salt Security kondigt aan dat het haar samenwerking en haar integratie met de wereldwijde security leider CrowdStrike heeft uitgebreid. Door het Salt Security API Protection Platform te integreren met het CrowdStrike Falcon® Platform, bieden de bedrijven gezamenlijke klanten een 360-graden overzicht van API-beveiligingsrisico’s en unieke inzichten in het aanvalsoppervlak van de applicatie laag. Het nieuwe aanbod, dat beschikbaar is in de CrowdStrike Store, levert de meest robuuste informatie over API-bedreigingen in de branche en verbetert tegelijkertijd de API-beveiligingsfuncties van organisaties door de API-auditing, -monitoring en -handhavingsworkflows te stroomlijnen en te verbeteren.

Alleen het gepatenteerde Salt API security platform past op cloudschaal big data toe, samen met Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML), om organisaties in staat te stellen al hun API’s automatisch te detecteren en te inventariseren. Door te laten zien waar API’s gevoelige gegevens blootgeven, helpt Salt bedrijven bij het identificeren en blokkeren van potentiële API-aanvallen en bij het verhelpen van kwetsbaarheden om hun API-security te versterken.

Door de best-of-breed API runtime monitoring en AI-gedreven inzichten van Salt te combineren met de robuuste endpoint en workload beveiligingsopties van CrowdStrike, krijgen organisaties volledig inzicht in hun API aanvalsoppervlak. Deze samenwerking bieden klanten, van zowel CrowdStrike als Salt Security, de volgende voordelen:

• Het Salt platform levert extra intelligence en voorziet het Falcon platform van contextuele informatie over API-kwetsbaarheden en dreigingen voor security op applicatieniveau, waardoor het geheel wordt versterkt;
• Robuuste mitigatie van API-dreigingen, dankzij Salt-detectie en integratie met het FalCon platform;
• API threat management automation: verbeterde detectie, investigation en response van op API-gebaseerde dreigingen via geautomatiseerd policy management binnen de Falcon-console.

“API’s vormen de kern van moderne technologiestacks en ondersteunen onze digital-first maatschappij door de naadloze overdracht van gegevens en services mogelijk te maken,” zegt Gur Talpaz, vice president corporate development en head Falcon Fund bij CrowdStrike. “Aangezien API’s nu een belangrijk doelwit zijn voor kwaadwillende actoren, vereist de beveiliging ervan een zorgvuldige en uitgebreide aanpak. Door deze gezamenlijke integratie kunnen we de volwassen AI-gestuurde intelligentie van het Salt API-beveiligingsplatform benutten met ons wijdverbreide Falcon-platform en uitgebreide cloud security inzichten. Hierdoor krijgen organisaties een grondig inzicht in hun dreigingslandschap voor applicaties.”

“Aangezien API-misbruik zich blijft verspreiden en organisaties die geen voorbereidingen hebben getroffen continu slachtoffer worden, is API-security een topprioriteit geworden voor CISO’s en securityteams wereldwijd,” zegt Roey Eliyahu, medeoprichter en CEO van Salt Security. “Bescherming tegen API-bedreigingen vereist diepgaande zichtbaarheid en robuuste runtime-bescherming. We zijn verheugd dat we met deze nieuwe integratie onze unieke sterke punten op het gebied van API-beveiliging kunnen overbrengen naar de klanten van CrowdStrike. Samen met CrowdStrike kan Salt organisaties voorzien van uitgebreid posture management en runtime-beschermingen in het cloud- en applicatielandschap.”

In september 2022 investeerde het strategische investeringsvehikel van CrowdStrike, Falcon Fund, in Salt Security. Sindsdien hebben de bedrijven samengewerkt om de API discovery en runtime bescherming te verbeteren en beveiligingstesten mogelijk te maken om API’s te hardenen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht