Industry Wire

Geplaatst door Mollie

Samenwerking Boekhoud Gemak en Mollie versnelt betaalcyclus voor ondernemers

Utrecht, 7 april 2021 – Boekhoud Gemak, het slimme online boekhoudplatform voor accountants en ondernemers, kondigt een samenwerking aan met payment service provider Mollie. Door de integratie van de betalingsverwerker binnen de boekhoudoplossing kunnen ondernemers eenvoudig verschillende betaalmogelijkheden toevoegen aan hun facturen. Doordat betalingen makkelijker en toegankelijker worden aangeboden, kunnen Boekhoud Gemak-gebruikers hun betaalcyclus versnellen.

Boekhoud Gemak, onderdeel van Accountancy Gemak & Software Gemak, is het meest efficiënte boekhoudprogramma voor elk type ondernemer. Er kan snel en makkelijk vanuit één centrale boekhouding worden gewerkt, van bonnetje tot btw-aangifte. Het boekhoudprogramma biedt altijd en overal inzicht in up-to-date informatie over de financiële situatie van de onderneming. Doordat veel boekhoudkundige taken zijn geautomatiseerd, wordt veel tijd bespaard en kan de ondernemer zich richten op ondernemen. Mollie is een pionier binnen de payment-industrie en een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa. De betaalprovider faciliteert vooral bedrijven in het midden- en kleinbedrijf om te groeien door gebruik te maken van verschillende betaalmethodes.

“Bij Mollie zagen wij al vroeg in dat online betalingen ingewikkeld zijn, zeker voor ondernemers die niet zoveel verstand hebben van de technologie erachter. Wij geloven dan ook in de kracht van eenvoud en dat zie je terug in het product; het is inzichtelijk en makkelijk om mee te werken. Omdat het voor de ontvanger zo makkelijk is de factuur betalen, worden 86% van de facturen vier keer sneller betaald. Daarmee kunnen ondernemers dus hun cashpositie verbeteren – wat zeker in deze coronatijd cruciaal is”, zegt Jesse Raaijmakers, Strategic Partnerships Manager bij Mollie.

“Wij zijn ontzettend trots dat wij deze integratie kunnen aanbieden aan onze Boekhoud Gemak-klanten. Mollie levert een dienst die onze klanten dagelijks gebruiken en er werd dan ook veelvuldig om gevraagd. Net als bij onze boekhoudoplossing staat Mollie voor gemak. De onboarding is een kwestie van binnen een kwartier plug & play. Ook geef je als ondernemer jouw klanten een veel eenvoudigere manier om facturen te betalen. Vaak heeft men als consument hier al ervaring mee; als je dan zakelijk nog facturen moet betalen via je eigen bank, voelt dit als een digitale stap terug. Het is dus voor de Boekhoud Gemak-gebruiker niet alleen makkelijker om sneller facturen betaald te krijgen, het gemak van betalen zal ook positief afstralen op de ondernemer”, zegt Wim Ströhmeyer, Partner Director bij Accountancy Gemak & Software Gemak.

– einde bericht –

Over Mollie Payments
Mollie is een pionier binnen de payment industrie. Het bedrijf is daarnaast een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa. Mollie faciliteert bedrijven van verschillende groottes om gezamenlijk op te schalen en te groeien door gebruik te maken van de verschillende betaalmethodes. Met behulp van de simpele en duidelijke betalings API kan Mollie verschillende betaalmethodes aanbieden op een uniforme wijze. Mollie is in staat om een complex proces simpel te maken. Mollie is enorm ambitieus. Op dit moment heeft het bedrijf meer dan 100.000 klanten in Europa en het is de missie van het bedrijf om de meest geliefde PSP van Europa te worden. Het bedrijf bestaat uit een internationaal team van 300 professionals, is gevestigd in Amsterdam en op drie andere locaties in Europa.

Over Accountancy Gemak & Software Gemak, An Exact Company
Accountancy Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor de accountant en de ondernemer. Ruim 5.500 accountants- en administratiekantoren vertrouwen op Accountancy Gemak voor de ondersteuning van hun primaire werkprocessen.

Software Gemak is leverancier van verrassend slimme softwareoplossingen voor het mkb en de grootzakelijke markt. Meer dan 100.000 klanten vertrouwen op Software Gemak voor hun boekhouding, HR- en salarisprocessen en kantoorautomatisering.
Met een track-record van meer dan 40 jaar weten we bij Accountancy Gemak & Software Gemak als geen ander hoe we bedrijfssoftware kunnen leveren waarmee onze klanten ‘alles onder controle’ houden. Accountancy Gemak & Software Gemak waren voorheen bekend onder de naam Unit4 Bedrijfssoftware.

Het hoofdkantoor van Accountancy Gemak & Software Gemak is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Sliedrecht, Barendrecht en Hengelo.

Bezoek voor meer informatie en de laatste updates onze nieuwspagina van Accountancy Gemak en/of Software Gemak of volg ons op LinkedIn, Twitter en/of Facebook.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht