Industry Wire

Geplaatst door Capsearch

Samenwerking Bureau Vet en fintech Capsearch

Fintech-onderneming Capsearch en Inbound Agency Bureau Vet zijn een samenwerking gestart. Om de groei van Capsearch te versnellen, wordt een Inbound Marketing-strategie uitgevoerd met het HubSpot-marketingplatform als basis.

Om de groei van Capsearch te versnellen, zet het Fintech-bedrijf in samenwerking met Bureau Vet in op de Inbound-filosofie. In het kort draait deze filosofie om ‘helpen in plaats van verkopen’; bij Inbound Marketing staan de prospect en klant centraal in het marketing- en sales-proces en wordt er rekening gehouden met de klantreis. “Capsearch is een vooruitstrevende partij die snapt dat je in deze tijd alleen kunt groeien als je je klanten centraal stelt. Daarom past de Inbound-aanpak zo goed bij hun. We zijn erg blij dat we met het team van Bureau Vet onze bijdrage mogen leveren aan de groei van Capsearch”, zegt Erik Verpoort, directeur van Bureau Vet.

Arjan Buis, directeur en medeoprichter van Capsearch: “Elke financier heeft nog zijn eigen manier waarop deze een aanvraag voor financiering ontvangt. Als een adviseur offertes van meerdere partijen wil ontvangen, dan moet je voor elke financier apart meestal een uitgebreid proces door. Via Capsearch stel je nu als adviseur maar 1 aanvraag op, die je eenvoudig naar alle aangesloten financiers stuurt. De markt voor mkb-financiering maken we zo transparant en toegankelijk. We hebben continu de focus op hoe het nog simpeler, sneller en efficiënter kan. We investeren tijd, moeite en geld in samenwerkingen en zetten ons in om verbindingen te maken met en tussen mensen, processen en organisaties. De samenwerking met Bureau Vet past daarbij. Bureau Vet gaat ons ondersteunen om informatie over de financieringsmarkt en over onze adviessoftware op een slimme en efficiënte wijze naar adviseurs te brengen. Een potentiële klant, de mkb-adviseur, moet ons beter weten te vinden. Nog niet alle adviseurs weten wat we voor hun kunnen betekenen. We willen op logische momenten gevonden worden door potentiële klanten en relevante informatie geven waar ze mee verder kunnen.”

Bureau Vet
Bureau Vet is HubSpot Diamond Partner en helpt organisaties in Cloud, zakelijke dienstverlening en maakindustrie om gezonder te groeien via Inbound-leadgeneratie, het optimaliseren van marketing- en salesprocessen en het implementeren van HubSpot CRM.

Capsearch
Het platform Capsearch koppelt de vraagkant van de financieringsmarkt – mkb-adviseurs – aan de aanbodkant, de financiers. Door de vele marktpartijen kan het financieren van een onderneming tegenwoordig een aardige klus zijn. Capsearch helpt de complexe en soms nog ouderwets werkende en inefficiënte financieringsmarkt te moderniseren. Capsearch maakt het voor adviseurs van het mkb gemakkelijker om met moderne adviessoftware voor hun klanten een passende financiering te vinden.

Voor meer informatie: www.bureauvet.nl www.capsearch.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht