Industry Wire

Geplaatst door Freedom Internet

Samenwerking Freedom Internet & Cambrium

Freedom Internet heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Cambrium. Hierdoor kan Freedom straks 1 Gb-verbindingen aanbieden voor slechts 49,- euro per maand in verschillende regio’s in Nederland.

Het netwerk van Cambrium biedt Freedom toegang tot bijna alle adressen in Nederland. Bovendien zijn voordelige Gigabit-verbindingen mogelijk in ongeveer 400.000 huishoudens in Nederland terwijl er voor meer dan 200.000 adressen nog in aanleg is. Het omvat aansluitingen van E-fiber en een groot deel van KPN NetwerkNL (voorheen Reggefiber).

“Freedom heeft in Cambrium een goede partner gevonden om kwalitatief en snel te kunnen groeien. Beide bedrijven worden gedreven door techniek. We delen onze visie op internet in Nederland” zegt Anco Scholte ter Horst, directeur Freedom.

Cambrium geeft aan verheugd te zijn meer keuzevrijheid te kunnen bieden. “Naast een liefde voor techniek willen wij met Cambrium graag keuzevrijheid bieden. Een alternatief naast de gevestigde orde in de markt. Met het label Tweak laten wij zien dat ook razendsnelle Gigabit verbindingen mogelijk zijn voor een fractie van wat de grote providers daarvoor vragen.” zegt Randal Peelen, commercieel directeur Cambrium.

“Door de klanten van Freedom welkom te mogen heten op ons netwerk wordt het voor ons makkelijker om door te groeien en te innoveren op een groeiend gedeelte van de glasvezelmarkt.”

Freedom zal haar abonnementen gaan aanbieden op verschillende netwerken, de 1 Gigabit-verbinding over het KPN-netwerk zal bij Freedom ongeveer 84 euro per maand gaan kosten.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht