Industry Wire

Samenwerking tussen SGL en Detron verlengd

De komende jaren bundelen Stichting Gehandicaptenzorg Limburg (SGL) en Detron ICT & Telecom (Detron) wederom hun krachten om, met behulp van ICT, de bedrijfsprocessen van SGL verder te optimaliseren en medewerkers en cliënten maximaal te ondersteunen.

Zorgeloze ICT

SGL helpt mensen met een beperking een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven te leiden en deel te nemen aan de maatschappij. Op een manier die bij de cliënt past en zo dicht mogelijk bij de omgeving van de cliënt. Om deze activiteiten in alle opzichten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren en te laten slagen is een betrouwbare stabiele ICT-omgeving cruciaal. SGL heeft ervoor gekozen om zich rondom al haar ICT-processen volledig te laten ontzorgen.

Eric Glaudemans, informatiemanager bij SGL, is tevreden met de samenwerking met Detron. “De afgelopen maanden hebben we constructief onderhandeld met als resultaat marktconforme tarieven en een nieuwe samenwerkingsovereenkomst die past bij de toekomstige ontwikkelingen in de langdurige zorg. Dat leidt tot kwalitatief hoogwaardige ICT-dienstverlening, flexibel maar vooral ook met behulp van de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”.

ICT ondersteunt en optimaliseert het bedrijfsproces

Door optimaal gebruik te maken van bewezen technologie en toepassingen en het slim inzetten van moderne ICT-middelen, beschikt SGL over een omgeving die de bedrijfsactiviteiten ondersteunt en verbetert. Een ICT-omgeving die bovendien schaalbaar is en maandelijks kan groeien of krimpen al naar gelang de behoefte van SGL.

Patrick de Vocht, directeur Detron Limburg vertelt: “Wij werken reeds enkele jaren met een vast team van specialisten voor SGL. Onze medewerkers worden door SGL gezien als eigen collega’s en mede door maatschappelijke betrokkenheid voelen en leven wij mee met SGL. Wij zijn er trots op dat wij SGL als klant mogen continueren.”

Over SGL

SGL ondersteunt, begeleidt en verzorgt, in de provincie Limburg, cliënten met uiteenlopende aandoeningen op het gebied van dagbesteding, begeleiding thuis en wonen. SGL geeft specialistische zorg en ondersteuning aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mensen met zware fysieke beperkingen en mensen die afhankelijk zijn van ademhalingsondersteuning.

 

Over Detron ICT & Telecom Groep

Detron beheert de gehele ICT- en telefonieomgeving voor haar klanten en is met een jaaromzet van ruim €150 miljoen (2012) en zo’n 550 medewerkers één van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland. In haar 5-jarige bestaan is Detron marktleider geworden voor het MKB en de (mid-size) non-profit markt en een speler van formaat in de grootzakelijke markt.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht