Industry Wire

Geplaatst door Samsung

Samsung Galaxy A31 is nieuwste toevoeging aan Galaxy A-serie

Schiphol, 30 juni 2020 – Samsung onthult vandaag de Galaxy A31 smartphone. Dit is de nieuwste aanwinst in de wereldwijd populaire Samsung Galaxy A-serie. Met een multifunctionele Quad-camera, meeslepend Infinity-U-scherm en krachtige batterij van 5.000 mAh, beschikt de Galaxy A31 over de meest premium functies en nieuwste innovaties voor een aantrekkelijke prijs.

“De Galaxy A-serie wordt steeds populairder, waarin de Galaxy A31 onze nieuwste toevoeging is,” vertelt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Met de Galaxy A31 geniet je van een heldere en levendige beeldkwaliteit, maak je altijd foto’s op professioneel niveau en heb je voldoende power om de hele dag door te komen”.

Benut het volledige scherm met minder rand
Dompel jezelf onder in het grote 6,4 inch Infinity-U-display van de Galaxy A31. Dankzij de brede beeldverhouding wordt het volledige scherm van rand tot rand gevuld en geniet je optimaal van je favoriete video’s, games en livestreams in levendige FHD+ Super AMOLED beeldkwaliteit. Het scherm is ondergebracht in een dunne smartphone (8,6 mm) dat lekker in de hand ligt.

Leg meer vast met de premium camera’s
Met de hoofdcamera van maar liefst 48 megapixels creëer je met de Galaxy A31 hoge resolutie foto’s en video’s. Met de 8 MP Ultra Wide camera leg je eenvoudig je volledige blikveld van 123° vast. Met de 5 MP macrocamera maak je verfijnde close-ups, terwijl je met de 5 MP dieptecamera altijd professionele foto’s maakt. Achtergrondruis wordt automatisch verwijderd.

Krachtige batterij met voldoende power voor de hele dag
Je wilt een smartphone die de hele dag meegaat. De 5000 mAh-batterij van de Galaxy A31 geeft je de kracht om te streamen, delen en gamen. Als de batterij bijna leeg is, laad je hem via 15W Fast Charging binnen 30 minuten weer op en kun je de hele dag door.

Genoeg opslagruimte voor al je foto’s, video’s, games en muziek
De Galaxy A31 heeft een geavanceerde Octa-core processor, 4 GB RAM én beschikt over AI Powered Game Booster-technologie. Zo speel je games altijd op volle kracht, omdat Game Booster op basis van je gebruikspatroon de batterij, temperatuur en het geheugen optimaliseert. De Galaxy A31 wordt standaard geleverd met 64 GB intern geheugen, dat verder uit te breiden is tot 512 GB.

IJzersterke beveiliging voor iedereen
Samsung Knox is ingebouwd in de hardware en software van de Galaxy A31. Met de meerlaagse beveiliging beschermt Samsung Knox je meest gevoelige informatie tegen malware en andere bedreigingen. De vingerafdrukscanner op het scherm biedt hightech biometrische identificatie, zodat je zeker weet dat jij als enige je telefoon kunt ontgrendelen. De combinatie met Samsung Pay maakt het betalen van je nieuwe aankopen veiliger en eenvoudiger.

De Samsung Galaxy A31 is in de kleuren Prism Crush Black en Prism Crush Blue vanaf begin juli in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 299,-.

Over Samsung Electronics
Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op https://news.samsung.com/nl en onze blogs Explore en Insights.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht