Industry Wire

Geplaatst door LetsGoDigital

Samsung Galaxy S22 Ultra design onthuld

Technologie website LetsGoDigital onthult vernieuwd design van begin 2022 verwachte Samsung Galaxy S22 Ultra in een serie fotorealistische renders.

Nadat Samsung begin dit jaar de high-end Galaxy S21 serie heeft geïntroduceerd, kijken veel fans alweer uit naar de nieuwe S-serie smartphones die begin 2022 verwacht worden. Opnieuw lijken er drie modellen in ontwikkeling te zijn. Naast een basismodel, in de vorm van een Galaxy S22, werkt Samsung aan een Galaxy S22 Plus en een Galaxy S22 Ultra. De Nederlandse technologie website LetsGoDigital wist vorige week het vernieuwde design van de S22 Ultra te onthullen en heeft 3D product renders laten maken om het ontwerp te visualiseren.

De Samsung Galaxy S22 Ultra bevat naar alle waarschijnlijkheid veel designelementen die kenmerkend zijn voor de befaamde Galaxy Note modellenreeks. Net als de Note-modellen zal de S22 Ultra worden voorzien van een stylus compartiment, om de S Pen in op te kunnen bergen. Om voldoende plaats te maken voor het S Pen compartiment worden de hoeken van de telefoon minder rond vormgegeven dan voorheen. Hierdoor krijgt de telefoon een zakelijke, chique uitstraling.

Het camerasysteem aan de achterzijde wordt tevens herzien. Nieuwsplatform LetsGoDigital wist informatie te vergaren over het cameradesign van de Galaxy S22 Ultra via een Zuid-Koreaans oud Samsung-medewerker. Uit deze informatie is gebleken dat Samsung het volgende vlaggenschip binnen de S-serie wil uitrusten met een stijlvol ‘waterdruppel camerasysteem’. Het getoonde design is inmiddels door verschillende toonaangevende leakers bevestigd als ‘100% correct’.

Verwacht wordt dat Samsung de nieuwe Galaxy S-serie smartphones rond februari 2022 officieel zal introduceren. LetsGoDigital blijft het nieuws omtrent toekomstige smartphones op de voet volgen en zal hier uitgebreid verslag van blijven doen.

Bekijk hier de volledige publicatie over de Samsung Galaxy S22 Ultra: nl.letsgodigital.org/smar…

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht