Industry Wire

Geplaatst door Samsung

Samsung viert lancering nieuwe Odyssey-serie gaming monitoren met baanbrekend pan-Europees e-sport toernooi

Schiphol, 16 september – Samsung, marktleider in gaming monitoren*, kondigt zijn eigen e-sport-toernooi aan. Het merk markeert hiermee de uitbreiding van het toonaangevende Odyssey-portfolio gaming monitoren.

De Odyssey League, vernoemd naar de innovatieve reeks gaming monitoren, is een zoektocht naar Europa’s meest fanatieke PUBG-spelers. Spelers die de battle aan durven gaan en bereid zijn te bewijzen dat ze kans maken op een deel van de prijzenpot van € 25.000.

De uitbreiding van het Odyssey-portfolio begon met de introductie van de G7 en G9 in januari op CES en wordt nu vervolgd met de lancering van de meest toegankelijke monitor tot nu toe: de G5. Ontworpen met veeleisende gamers in gedachten, levert de G5 hoge prestaties op elk gebied: een bliksemsnelle responstijd van 1 ms, toonaangevende refresh rate van 144 Hz*, krachtige AMD FreeSync Premium en een scherp Quad-High Definition (QHD; 2560×1440 resolutie) VA-paneel. Bovendien is de G5 voorzien van een geavanceerd, door Samsung ontwikkeld, 1000R-gebogen scherm die de vermoeidheid van je ogen vermindert en afleiding en vertragingstijd elimineert.

Het toernooi, waarvoor de inschrijvingen vandaag openen, bestaat uit nationale kwalificatiewedstrijden en knock-outs in 12 Europese regio’s, lopend van 28 september tot 29 november. De beste spelers uit elke regio gaan door naar de tweedaagse pan-Europese finale op 5 en 6 december.

Alle 12 landelijke competities worden live uitgezonden op videostreamingplatform Twitch, vergezeld door regionale talenten, zoals PUBG-superster Dana Dima Gard, oftewel DanucD. De pan-Europese finale wordt live uitgezonden vanuit de Odyssey League e-sport-studio in Berlijn.

Atila Yesildag, Head of Esports EMEA bij PUBG Corporation, zegt: “Wij kijken ernaar uit om onze samenwerking met Samsung voort te zetten en samen te werken aan de Samsung Odyssey League. Het is geweldig om fans en spelers nog een toernooi om van te genieten te kunnen bieden.”

Meer informatie over het registratieproces, het toernooischema en informatie over waar je het evenement kunt volgen, vind je op odysseyleague.gg.

Over Samsung Electronics
Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op http://news.samsung.com/nl en onze blogs Explore en Insights.

Over PUBG Corporation
PUBG Corporation, een lid van KRAFTON, is de ontwikkelaar en uitgever van de blockbuster battle royale-videogame uit 2017, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG). Sinds de release heeft PUBG tot nu toe meer dan 70 miljoen exemplaren verkocht. De game heeft zeven Guinness World Records op haar naam staan en ontving meerdere game awards. Ga voor meer informatie over PUBG naar http://www.pubg.com/.

* Disclaimer: goed voor 17,3% van alle inkomsten in 2019 volgens IDC4Q2019-gegevens.
* Disclaimer: deelname van Europese landen is beperkt tot Italië, Scandinavië (Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken), Polen, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Adriatische regio (Kroatië, Servië en Slovenië), Griekenland, Tsjechië, Slowakije, Iberië (Spanje en Portugal), Roemenië, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk (Engeland, Noord-Ierland, Schotland en Wales) en Benelux (Nederland en België).

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht