Industry Wire

Geplaatst door SAP

SAP gaat oplossingen integreren met Microsoft Teams

‘s-Hertogenbosch, 25 januari 2021 – SAP en Microsoft hebben plannen aangekondigd om Microsoft Teams te integreren met SAP-oplossingen. Deze integraties staan gepland voor mid-2021. De bedrijven breiden daarnaast hun strategische samenwerking uit voor een snellere adoptie van SAP S/4HANA op Microsoft Azure.

Steeds meer mensen werken thuis. Organisaties zijn in toenemende mate afhankelijk van Microsoft Teams voor samenwerking, communicatie en het houden van meetings. Met de samenwerking spelen beide partijen in op deze nieuwe manier van werken en ontwikkelingen in de samenleving. Beide partijen willen hiermee het innoverend vermogen, betrokkenheid en de productiviteit stimuleren. Onder andere SAP-oplossingen zoals SAP S/4HANA, SAP SuccessFactors en SAP Customer Experience staan op de rol voor integratie met Microsoft Teams.

Daarnaast breiden SAP en Microsoft hun cloudpartnerschap uit met nieuwe oplossingen op het gebied van cloudautomatisering en integratie van SAP S/4HANA met Microsoft Azure. SAP en Microsoft bieden onder andere:

• Vereenvoudiging
De migratie van on-premises-edities van SAP ERP naar SAP S/4HANA in de cloud wordt vereenvoudigd. In aanvulling op de industriespecifieke routekaarten naar de cloud en de referentiearchitecturen, gaan SAP en Microsoft samen co-innoveren op het gebied van SAP S/4HANA op Azure.

• Meer gezamenlijke inspanningen met klanten en partners
Naast productintegratie gaan SAP, Microsoft en system integrators door met het ontwikkelen van digitale roadmaps voor klanten. Met praktische referentiearchitecturen en technische begeleiding helpen zij klanten op weg in hun cloudreis.

• Hogere investeringen in platform en infrastructuur
De bedrijven zullen verder inzetten op migraties, verbeterde operaties, monitoring en beveiliging.

Over SAP
De strategie van SAP is om elk bedrijf te helpen een intelligente onderneming te worden. Als marktleider in bedrijfssoftware helpen we bedrijven van elke grootte en in elke branche optimaal te draaien. 77 procent van de wereldwijde transactie-inkomsten verloopt via een SAP-systeem. Onze technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics helpen klanten bij de transitie naar een intelligente onderneming. SAP geeft mensen en organisaties een diep inzicht in de bedrijfsvoering en stimuleert een manier van samenwerken waarmee ze de concurrentie voor kunnen blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze onze software kunnen gebruiken zoals zij dat willen – zonder verstoringen. Onze complete suite aan applicaties en diensten stelt bedrijven en publieke organisaties in 25 sectoren wereldwijd in staat om winstgevend te opereren, zich continu aan te passen en het verschil te maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk aan klanten, partners, werknemers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.

Kijk voor meer informatie op www.sap.com/netherlands/index.html

Noot voor de redactie:
Voor het digitaal bekijken en downloaden van stockmateriaal en persfoto’s, bezoek
www.sap.com/photos

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht