Industry Wire

Geplaatst door Score Agency

Score Agency wordt hoofdsponsor: Twentse sponsor steun voor Supercup coureur Larry ten Voorde

ENSCHEDE, Nederland – In een markante ontwikkeling binnen de autosportwereld heeft Score Agency, voorheen bekend als Score Media en gevestigd in Enschede, zich ontpopt als de nieuwe hoofdsponsor van Porsche Cup-coureur Larry ten Voorde uit Enschede in de Porsche Mobil 1 Supercup.

De alliantie tussen Ruben Groothuis, de 30-jarige eigenaar van Score Agency uit Boekelo, en de 27-jarige ten Voorde afkomstig uit Usselo, belicht niet alleen de onderlinge verbondenheid in de regio Twente maar accentueert tevens de gezamenlijke versterking van Twents en Nederlands sport- en racevermogen.

Deze evolutie van Score Agency, van een bescheiden speler naar een invloedrijk technologiebedrijf, verloopt synchroon met ten Voorde‘s krachtige opmars in de autosport. Hun gezamenlijke promotie naar hoofdsponsorschap in zowel de Porsche Supercup als de samenwerking in de Porsche Cup in Duitsland onderstreept hun gedeelde streven naar excellentie. Ten Voorde, die momenteel de 7e positie inneemt als beste coureur wereldwijd in de DriverDB 100 ranking, is het levende bewijs van deze ambitie.

Groothuis’ besluit om ten Voorde te steunen weerspiegelt een diepgaande investering in de toekomst van Nederlands talent op het internationale toneel. Score Media, die recentelijk haar naam wijzigde naar Score Agency, biedt softwareoplossingen aan zowel internationale organisaties als lokale instanties, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van iPad’s voor patiënten in het Medisch Spectrum Twente, en zet nu met deze naamswijziging een stap richting internationale expansie van haar klantenbestand.

Met de recente overstap van Larry ten Voorde naar een nieuw raceteam binnen twee competities, schept deze samenwerking nieuwe perspectieven en kansen voor beide partijen. Deze verbinding gaat verder dan enkel sponsoring – het is de viering van een gemeenschappelijke afkomst en een visie op succes, met de onuitblusbare drive om altijd door te gaan.

Deze krachtenbundeling belooft niet alleen een opwindend autosportseizoen, maar getuigt ook van de toenemende invloed van lokale ondernemingen in de bevordering en ontwikkeling van sporttalent. De synergie tussen Groothuis en ten Voorde illustreert hoe lokale samenwerkingen kunnen escaleren naar nationale en internationale successen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht