Industry Wire

Geplaatst door Seagate

Seagate kondigt twee nieuwe stijlvolle SSD’s aan voor snelle gegevensopslag

IFA 2019 – 5 september 2019 – Seagate, wereldleider in storage solutions, introduceert op IFA 2019 twee nieuwe ultra draagbare SSD-opslagapparaten. De strakke en stijlvolle One Touch SSD en One Touch SSD Special Edition zijn de perfecte accessoires voor wie vaak onderweg is.

De One Touch SSD in zakformaat is gehuld in een witte of zwarte geweven stof die aangenaam en gestructureerd aanvoelt, terwijl de One Touch SSD Special Edition opvalt dankzij camouflagepatronen (rood, groen, blauw en wit): een gewaagd fashion statement. Van het maken van back-ups van fotoherinneringen tot het delen van documenten en video’s, One Touch biedt altijd en overal een moeiteloze opslagoplossing.

Uniek, stijlvol & snel

De unieke, stijlvolle One Touch SSD en met camoprint bedekte One Touch SSD Special Edition zijn de nieuwste toevoegingen aan Seagates toonaangevende opslagportfolio.

De schijven zijn voorzien van de premium Toolkit van Seagate met Sync Plus back-upsoftware, halen bestandsoverdrachtssnelheden tot 400 MB/s (max. sequentiële lees- en schrijfsnelheid MB/s), en zijn compatibel met zowel PC als Mac (exFAT) via USB 3.0 interface (gevlochten USB 3.0-kabel inbegrepen).

De schijven omvatten ook een gratis abonnement van twee maanden op Adobe Creative Cloud ® Photography Plan¹ en een abonnement van één jaar op Mylio Create², en bieden drie jaar garantie.

De Seagate One Touch SSD is volgend kwartaal verkrijgbaar aan een adviesprijs van €94,99 (500 GB) en €164,99 (1 TB). De prijzen van de One Touch SSD Special Edition, die een ‘limited edition’ is, worden op een later tijdstip bekendgemaakt.

¹Het lidmaatschap van twee maanden op Adobe Creative Photography Plan is inwisselbaar tijdens de productregistratie. Internetverbinding en Adobe ID vereist. Alleen beschikbaar voor gebruikers vanaf 13 jaar. Niet in alle landen beschikbaar. Zie www.adobe.com/legal.html voor de toegepaste voorwaarden en het privacybeleid.

²Niet in alle landen beschikbaar. Het eenjarig abonnement op Mylio Create is inwisselbaar tijdens de productregistratie. Zie www.mylio.com/terms-of-service/ voor de toegepaste voorwaarden en www.mylio.com/privacy/ voor het privacybeleid. Internetverbinding vereist.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht