Industry Wire

Geplaatst door SecureLink

SecureLink en iT-CUBE SYSTEMS bundelen hun krachten De expansie van een cybersecurity kampioen in Europa

SecureLink is vandaag een voorgenomen overeenkomst aangegaan om iT-CUBE SYSTEMS AG, de toonaangevende cybersecurity en managed security services provider in Duitsland te verwerven.

iT-CUBE SYSTEMS, de leider in cybersecurity en managed security services in Duitsland en SecureLink, de leider in cybersecurity en managed security services in de Benelux, Scandinavië en de UK bundelen hun krachten.

Met de expansie in Duitsland kan SecureLink, de grootste onafhankelijke cybersecurity en managed security services provider in Europa, nu ook haar services leveren aan klanten in Duitsland.

De gecombineerde organisatie:

  • biedt uit vijf afzonderlijke Cyber Defense Centers (CDC) en vier Network Operating Centers (NOC), 24/7, 365 dagen met geografische spreiding bescherming aan haar relaties tegen cyber threats;
  • brengt een van de grootste cybersecurity en kritieke infrastructuur kennis centra met 625 specialisten samen die de gezamenlijke entiteit voorzien van sterke expertise op het gebied van security en infrastructuur expertise;
  • ondersteunt nationale en internationale relaties uit negen landen en zestien verschillende locaties;
  • ondersteunt relaties in het managen van cyber threats door middel van educatie, als een van de grootste onafhankelijke opleidingscentra in de regio;
  • bereikt een omzet van 250 miljoen euro geprognotiseerd voor het kalenderjaar 2016;
  • levert een breed portfolio van toonaangevende cybersecurity en infrastructure oplossingen aan haar relaties met een van de hoogste klanttevredenheid waarderingen in de markt;
  • heeft een sterke leiding met Andreas Mertz als CEO en Andreas Süß als COO die de DACH region zullen leiden. Andreas Mertz zal toetreden tot het management van de Group.

“iT-CUBE is een team van echte security natives die sinds 2001 pioneren in de markt van security met hun innovatieve concepten. Andreas en zijn team hebben een topbedrijf in de Duitse markt ontwikkeld. Wij delen dezelfde filosofie, hebben dezelfde can do mentaliteit voor onze klanten en geloven beiden dat deze expansie een excelente fit is en in lijn met onze strategie; uitbreiden in Europa en de consolidatie te leiden van cybersecurity en managed security services,” vertelt Marco Barkmeijer, CEO van de SecureLink Group.

Andreas Mertz heeft iT-CUBE SYSTEMS meer dan vijftien jaar succesvol geleid in de DACH regio en blijft deze unit in Duitsland leiden. Andreas deelt zijn enthousiasme: “Als de Duitse arm van een stabiele international groep van cybersecurity en managed security services providers, denken wij globaal, maar zijn wij als geen ander in staat om te handelen naar de lokale vraag. De medewerkers van iT-CUBE SYSTEMS profiteren op meerdere vlakken van de integratie in de SecureLink Group. Naast de toekomstige carrièrremogelijkheden, zijn er vele synergiën te behalen. Onder andere op het gebied van services en de sterke vendorrelaties die SecureLink heeft.”


Over SecureLink • Sinds onze oprichting in 2003 is SecureLink een marktleider op cybersecurity infrastructure en managed services provider gebied en biedt zij geïntegreerde security oplossingen voor bedrijven en instellingen. SecureLink biedt advanced security oplossingen en managed security services (MSS) en helpt haar relaties met complexe security uitdagingen en eisen alsmede het beperken van security risico’s en levert een betrouwbare security infrastructuur. SecureLink heeft meer dan 550 SecureLinkers, is op dit moment gevestigd in Nederland, Zweden, België, Denemarken, Noorwegen en de UK met kantoren in Sliedrecht (HQ), Malmö (HQ), Aarhus, Amersfoort, Amsterdam, Billingstad, Copenhagen, Gothenburg, London, Nivelles, Oslo, Stockholm en Wommelgem.

Over iT-CUBE SYSTEMS • Met haar hoofdkantoor in München opereert iT-CUBE SYSTEMS al vijftien jaar succesvol in de DACH regio als een full service IT security provider. iT-CUBE heeft meer dan 70 werknemers, inclusief hoog gekwalificeerde strategische consultants, technologische experts en security analisten die leading managed cybersecurity oplossingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. iT-CUBE heeft een proven track record in verschillende industrieën, van luchtvaartkunde, automotive, finance, energie, telecommunicatie tot chemical en farmaceutisch.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht