Industry Wire

Geplaatst door Selecta

Selecta en Vitamin Well herdefiniëren verkoopautomaten in Europa

Selecta, de Europese marktleider op het gebied van FoodTech, en Vitamin Well, een toonaangevende leverancier van functionele dranken en proteïnerepen, kondigen een samenwerking aan op de Europese markt.

Selecta en Vitamin Well bundelen hun krachten in een dynamisch partnerschap om een selectie gezondere en lekkere producten aan te bieden, waarmee Selecta’s aanbod in automaten wereldwijd wordt verrijkt. In deze samenwerking staan Vitamin Well’s vitaminewater en Barebells proteïnerepen centraal, met de bedoeling om consumenten betere alternatieven voor onderweg te bieden.

Vitamin Well heeft een reeks kenmerkende smaken, allemaal zonder koolzuur, caloriearm en verrijkt met veelzijdige combinaties van vitaminen en mineralen. Het drankje wordt bovendien geleverd in flessen die gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic. Vitamin Well is marktleider in Zweden en is ook een consumentenfavoriet in veel andere Europese markten.

Vitamin Well levert ook Barebells, snacks verrijkt met proteïne die niet inboeten aan smaak of textuur. Het brede assortiment proteïnerepen van Barebells is verkrijgbaar in 40 markten over de hele wereld en het bedrijf heeft al snel een leidende positie verworven in verschillende landen. Via de toonaangevende zelfbedieningsautomaten van Selecta zullen de iconische Original Protein Bars van het merk in heel Europa verkrijgbaar zijn voor consumenten die onderweg zijn.

Tim Goossens, Gedelegeerd bestuurder Selecta Benelux & Export, licht toe: “We geloven sterk in het bevorderen van de samenwerking met Vitamin Well en Barebells, omdat de merken wereldwijd een grote populariteit hebben verworven. We zijn verheugd dat we een assortiment voedzame snacks kunnen introduceren die tegemoet komen aan de behoeften van onze jonge on-the-go consumenten.”

Joost Kroeb, Head of International Accounts bij Vitamin Well, voegt toe: “Selecta heeft een unieke positie op de markt, zowel wat betreft internationale distributie als het aantal locaties. Dankzij deze samenwerking zal de bekendheid van Vitamine Well en Barebells bij de consument toenemen, zowel in onze gevestigde markten als in markten waar we een groot potentieel zien voor de toekomst.”

De samenwerking is van toepassing op Selecta-oplossingen in heel Europa, evenals op point-of-sale marketing op de automaten om de bekendheid van het nieuwe aanbod te vergroten.
Selecta en Vitamin Well kijken uit naar een succesvolle samenwerking die het landschap van verkoopautomaten zal veranderen door gezondere en beter smakende alternatieven te bieden aan consumenten in de publieke, private en semi-publieke sector, en consumenten in belangrijke Europese steden, luchthavens, treinstations en meer.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht